Şimdi Ara

SATILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2007 üyesi birinin yaş olarak küçük olmadığını varsayıyorum ama insanda şeref olmayınca yapıyor işte bu işleri. İnşallah hakkınızı alırsınız kendim yaşamış kadar üzüldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdisasho -- 5 Şubat 2021; 21:18:57 >

Orijinalden alıntı: b0Ni

adam konuyu güncelliyor hala yüzsüzlüğe bak  

Sözde arkasını toparlamaya çalışıyor hocam  

Karakola değilde savcılığa verin hocam polis geçiktirir işi geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yıllardır söylerim, referans işi kişi hakkında birçok şeyi gösterir ama her şeyi göstermez. Bunu lehine kullanıp dolandırıcılığa yönelen de var, alışveriş hoşuna gitmedi ya da şımarık talepleri karşılanmadı diye satıcının aleyhine kullanıp bir yıldız veren de. Alışveriş ahlâkı diyoruz ama genel ahlâkın alışverişe sirayet etmesidir bu. Kimse genel olarak ahlâklı, erdemli ve adaletli iken alışverişte sapıtmaz ya da tam tersi.

Özsaygısı olmayan insan işi, miktardan bağımsız.

Tekrardan geçmiş olsun.

Alışveriş Ahlâkı Olmayan, Alışveriş Yapmayacağım ve Alışveriş Yapmanızı Önermediğim Arkadaşlar: RazzLee - Thavirat - Quarell - *INVICTUS* - eci_i - sinsexy - eyozgurluk - kartalaykut - jeetah33 - oguzcavus - TiqeR - MrBlack - KaroGames - ankara - _Bilgin_ - W3psss - webze - CwonqeR - Radburn
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.