Şimdi Ara

Satıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satıldı.
    Hesap satıldı.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Oyun satış sitelerinde (en ucuz rus satış sitelerini de kontrol edebilirsiniz) fiyatı 100-220 tl aralığında değişiyor (saatlik kiralık satışlar dahi mevcut) çünkü talep var, 150-190 tl ile dahi her gün sayısız ilan açılıyor. O yüzden bu soruyu bana sormanız ilginç yani ayrı konu açmak varken tek kişiye yöneltmekteki niyeti anlamadım. İsteyen 1 gün bile beklemek istemez isteyense yaz gelmeden veya open betadan önce oynama/gelişme düşüncesiyle alır sonuçta herkese düşmediğinden talebe bağlı. Lol hesapları da ücretsiz fakat lvl/rank gibi değerler üzerinden yasakta olsa satışı nasıl oluyorsa bu oyunun değeri de oyun ücretsiz olduğu halde kapalı beta + hype olmasından kaynaklı. Dh yinede fiyat olarak en düşük sitelerden.

Kapalı beta başladığından bu güne 5 gündür bu ilanlar açılıp satış yapılıyor sayfalar siteler bu satışlarla dolu... Örneğin konu dışına insanlar niye bu x oyununa/oyunlara hype yapıp alıyor diye sorabilirken burada yalnız bana doğrultarak tartışma isteği can sıkıntısından mı ibaret?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    4 yıl önce açıldı
    satıldı
    3 yıl önce açıldı
    Satıldı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.