Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürün bir arkadaşımıza gitmiştir. teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iczeleven -- 24 Temmuz 2019; 13:15:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tamir işlemi serviste mi yapıldı? Yetkili servis haricinde yapılan müdahaleler garantiyi bitiyor diye biliyorum. Hayırlı satışlar.
    Edit: Soruma karşılık konuya ekleme yapılmış, teşekkür ederim.
    Takip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DownClock01 -- 14 Temmuz 2019; 10:29:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veycem56x V kullanıcısına yanıt
    İlan sahibini kişisel olarak tanımam ama kendisi ile alışverişim oldu. Genelde hep uygun fiyatlı ürün satar. Dükkanına da aboneyim.
    Bir insanı bilip bilmeden dolandırıcı diye nitelemek ne kolay.
  • Batuhan kardeşimden 4-5 sefer alışveriş yaptım, ne yazıyorsa odur. Kullandığı ürünü kar amacı gütmeden satan bir arkadaşımız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veycem56x

Bu mesaj silindi.
    bu arkadaşın yorumunu şimdi farkettim, hemen yanıt vereyim :)

öncelikle sen ve senin gibilere ürün satmayacağımı söyledim.
    kartın tüm testlerini de whatsapp üzerinden sana gönderdim. fakat seni tutup da evime davet edip, kartı test etmeni sağlayamayacağımı da dile getirdim. aynı şekilde bizzat test edip, alabileceğin bir ürün bulmanı da söyledim.

anlaşılmayan durum nedir?, daha fazla açıklama yapmaya değecek bir durum yok. biraz önce seni de yönetim'e reportladım, eminim gereği yapılacaktır. emin ol, sırf hakaretten seni hukuki olarak süründürebilirim. bu konuda da hiç şüphen olmasın.

hesabımdan referanslarıma bakarsın, bu yorumu da yapmak için de gelip bomboş hesapla yapıyor olman komik hesabımda bulunan alış/satış referansından ziyade, ref. almadığım işlem de çok fazla. burası hariç malum siteden de bakarsın.

nasıl bir insan olduğunu da, sen ve arkadaşının konuşmasından buradaki arkadaşlar görebilir. hadi başka kapıya arkadaşım

satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iczeleven -- 20 Temmuz 2019; 10:53:47 >

• Kartı soğutucu blokla da sıvı azot ile de test yapmış olabilirsiniz, sonuçta stok fan ile aynı sonuçları vermez bir İnternet kafede test yapmasının ne zararı olabilir ki? Testi Kabul etmiyorsa dolandırıcı ithamını yanlış bulmuyorum. Ben Corsair hx1200watt güç kaynağı aldım ,geçen gün başka bir kullanıcıdan ;ekran kartımı da anakartımı da yaktı muhtemelen. Şuan sorunun tespiti için servise verdim kartımı da tekrar iade alsa da bana zararı çok daha fazla oldu.
    İlanınız yoruma kapalı değil, internet kafede test ettirmek benim yapacağım bit iş de değil sadece diğer elemanın vb yaklaşımını doğru buluyorum. En kötü yanında getirsin kasasını ,denesin vb testlerini yapsın da alsın ;alacak kişinin sonradan sürpriz yaşamasını istemeyiz, bunun kim olduğunun önemi yok. Beraber araçla bir kafe bulup denemek o kadar da zor olmasa gerek. En kötü bir bilgisayarcıdan ücretli olarak denettirmesine izin vermeliydiniz. Bu tıpkı aracı satarken teste sokmak, tamirciye göstermek gibi bir şey... Profilimi de açmak zorunda değilim; sadece isim soyisim ile sahte borç ilamı ile neler yapılabildiği sitede Mesut Çevik tarafından anlatıldı.. Ayrıca ben almayı düşünmediğim için de gerek yok. Satacağım ürün olursa eklerim arkadaşı karşılaştırır profilimi. O konu bile siteden kaldırıldı sahte borç için olan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 20 Temmuz 2019; 18:46:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

Kartı soğutucu blokla da sıvı azot ile de test yapmış olabilirsiniz, sonuçta stok fan ile aynı sonuçları vermez bir İnternet kafede test yapmasının ne zararı olabilir ki? Testi Kabul etmiyorsa dolandırıcı ithamını yanlış bulmuyorum. Ben Corsair hx1200watt güç kaynağı aldım ,geçen gün başka bir kullanıcıdan ;ekran kartımı da anakartımı da yaktı muhtemelen. Şuan sorunun tespiti için servise verdim kartımı da tekrar iade alsa da bana zararı çok daha fazla oldu.
    İlanınız yoruma kapalı değil, internet kafede test ettirmek benim yapacağım bit iş de değil sadece diğer elemanın vb yaklaşımını doğru buluyorum. En kötü yanında getirsin kasasını ,denesin vb testlerini yapsın da alsın ;alacak kişinin sonradan sürpriz yaşamasını istemeyiz, bunun kim olduğunun önemi yok. Beraber araçla bir kafe bulup denemek o kadar da zor olmasa gerek. En kötü bir bilgisayarcıdan ücretli olarak denettirmesine izin vermeliydiniz. Bu tıpkı aracı satarken teste sokmak, tamirciye göstermek gibi bir şey... Profilimi de açmak zorunda değilim; sadece isim soyisim ile sahte borç ilamı ile neler yapılabildiği sitede Mesut Çevik tarafından anlatıldı.. Ayrıca ben almayı düşünmediğim için de gerek yok. Satacağım ürün olursa eklerim arkadaşı karşılaştırır profilimi. O konu bile siteden kaldırıldı sahte borç için olan...
    öncelikle ürünü zorla satmadığımı belirtmek istiyorum.

profilimde adım, soyadım, çok sayıda refli/refsiz alışveriş geçmişim mevcut.
    ne hikmetse dolandırıcı ithamında bulunanların, profilinde tek kelime bilgi yok? ben sattığım ürüne kefilsem, kimsenin ne düşündüğünün de bir önemi yok.

lehim durumundan bile bahseden kişi, emin ol nitrojen ile de kullanmış olsa yazardı. sırf yorum yapabilmek için bu çabalara gerek yok
    dilediği testi özellikle yapıp iletebileceğimi belirttim, alıp veya almamak tercih edecek kişinin problemi.

bizzat elden deneyip alabileceği ürün bakması tavsiyesinde bulunan da benim?, bir de hakaret konusuna değinsen iyi olurdu. gerek kendi yazdığı, gerek arkadaşının yazdığı olmak üzere ikisinden de şikayetçi olacağım ve ibret olarak süründüreceğim. umarım yaptıklarından pişman olmazlar

aradaki farkını verir, sıfır ürün alırsın tüm dert tasa kapanır.

ayrıca bulunduğum konum itibari ile internet cafe bulabilmen de, söz konusu değil.
    akşamın bir vakti, elinde kartla cafe mi arayacaksın? buldum diyelim diğer duruma ne diyeceksin?
    aynı şekilde, oradaki orta halli bir psu'nun olduğunu varsayalım; bu kartı beslemesi dahi mümkün değil. bahsi geçen ürünü de 1050 ti'mış gibi görmek epey garip, neyse. sen bu şekilde daha çok ürün yakarsın.

şimdiden kolay gelsin hocam sana servis maceralarında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı.
    5 ay önce açıldı
    Satıldı
    10 yıl önce açıldı
    Satıldı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese merhaba. İlan sahibi ile çok sayıda alışverişim olduğundan , konuda fikir beyan etmek farz olmuş gördüğüm kadarıyla.

Öncelikle , şu dolandırıcı iftirasını atan insanımsı'ya şöyle birşey diyelim ; satıcının dediği gibi ,adı sanı belli , referansları belli.. Senin ise kafadan adın sanın yok. yaşın belli değil ( ki ona göre laf edelim ) , kaldı ki daha 3 gün olmuş foruma üye olalı. Kalkıp da buradaki referans sahibi insana dolandırıcı diye hitap edemezsin. Öncelikle çapını bil !!

Bundan sonraki ilan ile ilgilenen arkadaşlara da diyeceğim şudur ; dediğim gibi kendisi ile birçok kez alışverişim oldu. Kişiliğinin ne kadar düzgün olduğunu size ufak bir örnekle anlatalım ;

Thermaltake View 71 kasa ilanı vardı Batuhan kardeşimizin. Daha doğrusu kasayı çok kırptığı için ilan bile açmamıştı sanırım , direkt haberleştik diyelim ( hatırlamıyorum ). Kasanın içinde 1-2 kesilmiş bölüm vardı ve bunlar benim kullanımıma engel değildi. Kasanın bazı vidalarında sorun vardı ( kasanın 2 yan , üst ve ön olmak üzere 4 tarafı temperli cam ) , kasanın içinde fan yoktu. Bunları bildiğim halde kasaya talip oldum ve çok cüzi bir rakama kasayı aldım. yine yanında satmakta olduğu 2 adet kasanın fanları ile aynı olan thermaltake riing mavi ledli fanları da aldım. Sonrasında ise fansız kasa satmanın hoş olmadığını ve fanlar için ücret talep etmediğini bana iletti ( 150 TL gibi bir rakam )..

Kısacası , burada gördüğümüz referansı daha yüksek arkadaşlardan da ürün aldığımız oldu. Ama inanın, forumda Batuhan'ın kalitesinde 3 yada 5 kişiye belki rastlarsınız. Şunu ekstradan belirteyim , ilan sahibinin referans işlerine takılmadan yaptığı satışlar , referans isteyerek yaptığı satışlardan çok daha fazla.. Hepinizin bilmesini isterim ki , sattığı ürünlere harfiyen kefilim. Eğer bir sorun yaşarsanız , bana istediğinizi söyleyebilirsiniz ( yaşım 39 )..

Lafı uzatmadan son olarak şunu söyleyeyim. Her üründe ortalama bir fiyat bandı vardır ancak ; ilan fiyatları kendi içinde , satıcını acelesine , ihtiyacına , bütçesine ( ilanı açan kişi zengindir , isterse 500 TL lik ürünü 100 TL ye verir ) göre değişebilir. Satıcıyı merak ediyorsanız , referanslarından bazılarına ulaştığınız takdirde zaten size gerekeni söylerler. Onun dışında gelipte burada saçmalamaya , isanlara iftira atmaya , insanların sinirini zıplatmaya kimsenin hakkı yoktur.

Hepinize iyi forumlar..

• Böyle gereksiz insanları forumdan sınırsız olarak uzaklaştırmak IP ban atmak lazım, sen kimsin de bir tane bile referansın yok ki 2 mesajınla onlarca referansa sahip adama dolandırıcı diye ithamda bulunursun arkadaşım kimsin sen ? Aynı şekilde böyle arızalı bir tipe anakart ve ram sattım, 2 gün önce sistemimde sapasağlam çalışan ürünlere arızalı vs diye atıp tutarak iade almamı istedi, kabul etmeyince de kişisel bilgilerimi ifşaladı, 1 puan verip referansımı gereksiz yere düşürdü. Allah korumuş da bu çöp kovasına kartı satmamışsınız hocam yoksa başınız belaya girerdi, hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.