Şimdi Ara

Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen özel mesajla soru sormadan önce ilanı okuyun,herşeyi cevapladım burada.

Konsola geçmek istediğim için sistemimi satıyorum. Powersupply ve Kasa dahil değildir.

İşlemci : i7 4770 (garantisi bitmiştir ve fatura mevcut değildir.Lakin işlemci taş gibi çalışıyor.Tüm oyunlarda 1080p yüksek ayarlarda hiç beni üzmedi.)

İşlemci fanı : Akasa Venom (Piyasdaki en sağlam kule tipi soğutmalardan biridir.Temiz durumda fakat garanti fatura mevcut değil.)

Ekran Kartı : ASUS R9 280 DirectCU II 3GB 384Bit (2 yıl garantisi mevcuttur,bimeks faturası kutusu ve tüm içeriği mevcuttur.)

Ram : Kingston HyperX DDR3 1600mhz Beyaz Soğutuculu 8GB (4+4 şeklindedir, n11.com elmacık bilgisayardan geçen sene aldım fakat kutusunu bulamadım.)

Anakart
    : Gigabyte h81m-S2pv (Güzel bir anakart,usb3.0 desteği mevcuttur.Hepsiburada.com'dan 2 yıla yakın garantisi mevcut,kutu fatura herşey tam.)

SDD : Corsair Force LE 240GB (n11.com'dan aldım, 2 yıl arena faturalı kutu vs mevcut, hiçbir sorunu yok)

İşletim sistemi : Windows 10 Pro Türkçe (Forumdan cd-key satışında baya popüler güvenilir bir arkadaştan aldım yaklaşık 7 ay oldu.Zaten işletim sistemi sadece bu anakartla kullanılabilir,başka sistemde kullanamazsınız. CD-key olarak verilecektir.)

Bilek destekli mousepad ve hdmi kablo hediye edilecektir.

Fiyat 1.900tl, indirim pazarlık takas ve parça satışı yoktur. İndirim için mesaj atmayınız.Forumda şuan en mantıklı fiyata alabileceğiniz yüksek seviye sistem. i5li sistemlere 2.500tl isteniyor.Boş yere pazarlık mesajı atarak zamanınızı harcamayın. Tekrar rica ediyorum burada indirim yazdıktan sonra özel mesajla " son kaç olur" yazmanızın hiçbir anlamı yok. Yahut ekran kartını kaça satarsın diye sormanızın.Kabalık olmasın diye şuana kadar cevap veriyordum ama bu saatten sonra indirim - pazarlık vs mesajlarını atanları bloklayacağım ki bir sonraki alışverişimde alırken ya da satarken denk gelmeyeyim.

Satıldı
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 2 Şubat 2017; 21:13:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Satıldı
    5 yıl önce açıldı
    Satıldı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SilentHunterHD kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.