Şimdi Ara

Satıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam 4 yıla yakındırr bırakmıştım ama tekrar oynamayı düşünüyorum.şuan aldıktan sonra nasıl önlemler alınıyor çalınma yada soyulma ihtimali olmaması için bana bunları soylerseniz almayı düşünebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bitersin01

    Hocam 4 yıla yakındırr bırakmıştım ama tekrar oynamayı düşünüyorum.şuan aldıktan sonra nasıl önlemler alınıyor çalınma yada soyulma ihtimali olmaması için bana bunları soylerseniz almayı düşünebilirim.

    ID
    Şifre
    İkincil şifre
    e-mail
    e-mail şifre

    Ben size bunları vereceğim. ID hariç, bunların hepsini değiştirebiliyorsunuz. Oyuna normal ID-PW ile giriyorsunuz, char seçme ekranında bir kez daha şifre istiyor, o da ikincil şifre oluyor. e-mail'i de değiştirebiliyorsunuz tabii.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saxa (heuksal/cold-lightning-fire) satıldı.
  • Bırakıyor musun oyunu yoksa sadece ticaret mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nightwing

    Bırakıyor musun oyunu yoksa sadece ticaret mi ?

    4 aydır oynamıyorum zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up!
  • 110captan sonra oyun öldü yıllarımı verdim oyuna 10yıl falan oynamışımdır... isroda 110capte privatelerde 120e kadar oynadım ama 110 cap forgetten worldden sonrası yok bende şuan başlasam çok geri kalmışmıyımdır kaçırdığım çok şey varmı hocam birde herkes bırakıyor başlamak saçmalık mı olur acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dextro22

    110captan sonra oyun öldü yıllarımı verdim oyuna 10yıl falan oynamışımdır... isroda 110capte privatelerde 120e kadar oynadım ama 110 cap forgetten worldden sonrası yok bende şuan başlasam çok geri kalmışmıyımdır kaçırdığım çok şey varmı hocam birde herkes bırakıyor başlamak saçmalık mı olur acaba

    Ben de 4 aydır oynamıyorum. Aklıma gelen önemli şeyleri sizinle paylaşayım. Forgotten world güncellemesinden sonra neler değiştiğini bir düşüneyim...

    - Forgotten world'den gelde edilen Egypt silahlar, D12 güncellemesi ile upgrade edilebilme özelliğine kavuştu. D11 +7 item, D12 magic +0'a, D11 nova +7 item D12 rare +0'a, D11 Egypt +7 item D12 legend +0'a upgrade edilebiliyor. Star-moon-sun'ın adıları; magic-rare-legend oldu sırasıyla. D12 magic +7'yi de D13 magic +0'a dönüştürebiliyorsunuz. Sanırım bu işin mantığını anladınız.

    - Alchemy sistemi D12 ile birlikte değişti. Artık immortal ve elixir ile artı basılmıyor. Silk ile alınan proof stone'u +1 basarken bile kullanmanız gerekiyor. Proof stone, eski sistemdeki immortal stone'u temsil ediyor. Item'ın kaybolmasını önlüyor. Elixir görevini ise enhancer görüyor. Bu yaratıklardan düşüyor. Awaken stone ile de +7 bir item'ı bir üst degree'ye upgrade edebiliyorsun. Bu da yaratıklardan düşüyor. Silk ile de satılıyor.

    - Fellow pet eklendi oyuna. Bunların da kendi buff'ları ve char'a basıyorlar. Str 19, int 19 gibi devasa buff'lar basabilen fellow petler mevcut. Bunların buff'ları Jupiter'de (111-120 level yaratıkların olduğu yerde) düşüyor diye biliyorum.

    - Aylık silk çekme miktarına bağlı olarak, VIP buff veriyor oyun. VIP (bronze), VIP (silver), VIP (golden), VIP (platinum) gibi çeşitleri var. Silver ve üzerindeki VIP buff'lara sahip olanlar server'a da tek deneme ile girebiliyor diye biliyorum. VIP buff'ı olup, üstüne bir de premium plus basanlar da var. VIP buff'lar da premium plus gibi artılar veriyor char'a.

    - Oyunda D14 giysi ve takılar, D15 silah ve kalkan mevcut. Silahlar +15'e kadar giderken, diğerleri maksimum +12 oluyor.

    - Silahlar +12'ye kadar proof stone ve enhancer ile gidiyor. +12'den +15'e ise max enhancer ve max protector ile gidiliyor. Bunların ikisi de silk ile satılıyor ve ikisini de kullanmak zorundasınız. +12'ye +13 denediniz ve tutmadı diyelim, +12'den aşağıya düşmüyor.

    - Job level olayı var artık. Job level'ı görevlerle kasıyorsunuz. Job level'ınıza göre job item'lar kuşanıyorsunuz. Kalkan hariç, tüm item'ların job item versiyonu var. Bunlara str 3, int 3 gibi blue'lar basabiliyorsunuz. Kendi içlerinde de çeşitleri var bunların. Aynı zamanda artı da basılabiliyor bu item'lara.

    - Unique çıkış süreleri daha da azaldı. 1.5-2 saatte bir appear oluyorlar.

    - D15 item'a blue'lar silk ile basılıyor. Aynı item'a dört kez ayrı ayrı int-str basanlar var.

    - Günlük görev var artık. Günlük görevlerle random olarak, char'ın level'ına göre hediyeler veriyor. En yüksek level char'lara D12-D13 stone, D12-D13 magic-rare-legend item gibi şeyler veriyor. 24 saatte 1 kez alınabiliyor.

    - Takılar ve kalkan hariç, tüm item'ları kendi türü içerisinde birbirine çevirebiliyorsunuz. Örneğin, D15 legend +7 glaive silahınız var. Bunu D15 legend +7 bow-blade-spear-sword'den herhangi birisine çevirebiliyorsunuz. Bunu sınırsız kez yapabiliyorsunuz. Bu işlem yalnızca oyun gold'u ile yapılıyor.

    - Her hafta cuma ve cumartesi akşamları styria clash adlı bir etkinlik var. Eski capture the flag etkinliği gibi. Styria clash'e thief veya hunter olup girebiliyorsunuz. Ödül olarak da job item yapmakta işe yarayan şeyler veriyorlar.

    - Server'lar 2012 yolunda birleşmişti, 2014 yılında bir kez daha birleşti. Ben Sparta server'ında oynuyordum, Eridanus oldu, şimdi de Oceanus oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam kısaca bana BAŞLAMA yazsaydınız keşke :) yılların oyununu ne hale getirmişler para olmadan manyang kesemiyoruz resmen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dextro22

    Hocam kısaca bana BAŞLAMA yazsaydınız keşke :) yılların oyununu ne hale getirmişler para olmadan manyang kesemiyoruz resmen


    Benim gibisini zor bulursunuz. Char satan adam bunları söyler mi? Söylüyor işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 24 Aralık 2016; 2:00:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix

    quote:

    Orijinalden alıntı: dextro22

    Hocam kısaca bana BAŞLAMA yazsaydınız keşke :) yılların oyununu ne hale getirmişler para olmadan manyang kesemiyoruz resmen


    Benim gibisini zor bulursunuz. Char satan adam bunları söyler mi? Söylüyor işte.

    eyvallah hocam kesinlikle başlanmaz neydi ne olmuş oyun yazık... teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
  • Up!
  • Satanachist (wizard/bard) satıldı.
  • Thrasher (heuksal/cold-lightning-fire) satıldı.
  • Up!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up!
  • Mahafsoun (cleric) satıldı.
  • _Prenses (wizard/cleric) satıldı.
  • Güncel satış devam ediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.