Şimdi Ara

Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Full konforlu bir kasadır. Su soğutma için idealdir. toz girmemesi için içine 4 bir yanı hava filtreleri ile kaplıdır. 2 adet montaj özgürlüğü olan HD kızağı mevcuttur. Analog fan kontrolcüsü mükemmeldir. Kısacası bir performas canavarı oluşturmak için başlanacak en doğru ilk adımdır.

Not: Sorunsuz, pırıl pırıl temizliktedir. Siyah renklidir. Orijinalliği bozulmamış yani modsuzdur. Yan kapağı ilk fotoğraflarda ki pencere - meshli olan modeldir. Siz özenerek satın alıp kullanabilin diye kutusu bile saklanmıştır. Pazarlık veya takas imkanım yok. 339 TL

Corsair CC600TM Graphite Series 600T Mid Tower Siyah Psu'suz Kasa

Corsair Graphite Series™ 600T Mid-Tower Case USB 2.0, USB 3.0, Firewire ve Ses çıkışlı
    Mutheşem görünümlü ve yüksek performanslı bir sistem oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!
    Graphite Serisi 600TM ile birinci sınıf bir oyun sistemi oluşturabilirsiniz. Etkili soğutma için ikili 200mm’lik fan, çoklu grafik kartı kullanımı için sekiz adet PCI-E genişleme yuvası ve yer kaplayan diğer bileşenler için geniş alan ile 600TM karşılaşmak üzere olduğunuz her zorluğu aşmak için tasarlandı.

Mid-Tower boyutunda Full-Tower özellikleri
    Graphite Serisi 600TM mid-tower yükseliğindedir ancak iç hacmi çok geniştir. Kızaklı ve ayarlanabilir sabit sürücü bölmesi en uzun grafik kartlarını bile kolayca monte etmenize olanak tanır. Anakart çekmecesinin arkasındaki arttırılmış alan sayesinde kablo karışıklığından kurtulursunuz. SSD ve standart 3.5” diskleri alet kullanmadan kolayca monte edebileceğiniz 6 adet 3.5” disk çekmecesine sahiptir. Daha fazla soğutma için, dilerseniz üst paneldeki 200mm'lik fanı çıkarıp 240mm'lik radyatör (su soğutma için) ve 2 adet 120mm'lik fan da ekleyebilirsiniz.
    Kablo Yönetimi
    Obsidian serisinde geliştirilen kablo yönetimi Graphite serisinde de kullanılmıştır. Anakart çekmecesi üzerindeki kauçuk koruyuculu delikler ve anakart arkasında kalan geniş alan size mükemmel bir kablo yönetimi imkanı sunmaktadır.Kolayca açılıp kapanabilen yan paneller ve anakart levhasında bulunan işlemci soğutucuya kolayca ulaşmanızı sağlayan pencere sayesinde her şey daha kolay ve daha güvenli.

4 Kanallı Fan Kontrolcü
    Dahili fan kontrolcüsü sayesinde fanları isteğinize göre sessiz ya da maksimum düzeyde çalışmak üzere ayarlayabilirsiniz.

Özellikler
    • Beyaz LEDli, ikili 200mm fan ile mükemmel soğutma
    • Sekiz genişleme yuvası sayesinde farklı grafik kartları ile uyumluluk
    • Kablo yönetim sistemi sayesinde kablo karmaşası olmadan boş alan
    • Dahili fan kontrolcüsü sayesinde ses ve performans ayarı yapabilme şansı
    Optik sürücüler için aletsiz hızlı ve kolay kurulum
    • İşlemci soğutucusuna özel pencere sayesinde kolay ulaşım
    • 6 sürücüye kadar 2.5” ve 3.5” disk uyumluluğu

Graphite Serisi Hakkında
    Performans ve stilin buluştuğu Graphite serisi mid-tower içinde full-tower özelliklerini barındırır ve yüksek performans sunar. Profesyonel değilseniz ya da ilk kez sistem topluyorsanız ilk deneyiminiz mükemmel olacak! Graphite serisi yüksek performanslı bir bilgisayarın aynı zamanda şık bir tasarıma ve işlevsel özelliklere sahip olabileceğinin canlı kanıtı...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Satıldı Satıldı Satıldı Satıldı Satıldı Satıldı Satıldı Satıldı Satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 2 Şubat 2015; 23:06:07 >

• ayın 15 ine kadar kalırsa görüşelim hocam
  • patapirana kullanıcısına yanıt
  • Merhabalar kullanan birini bulmuşken sorayım.Aynı kasanın (beyaz renginden) veya 780t düşünüyorum da H100i , h105,Cooler Master Nepton 280L gibi soğutucu uyumlumudur..Sizin sistemde kısa radyötörlü soğutucu kullandığınızı gördüm yoksa uyumsuzmudur..Asus x99 deluxe,5820k ve evga gtx970 3 lüsüyle kullanacağım.Henüz hiç birini almadım .2015 Mayısa kadar vaktim var araştırma yapıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingzeek

Merhabalar kullanan birini bulmuşken sorayım.Aynı kasanın (beyaz renginden) veya 780t düşünüyorum da H100i , h105,Cooler Master Nepton 280L gibi soğutucu uyumlumudur..Sizin sistemde kısa radyötörlü soğutucu kullandığınızı gördüm yoksa uyumsuzmudur..Asus x99 deluxe,5820k ve evga gtx970 3 lüsüyle kullanacağım.Henüz hiç birini almadım .2015 Mayısa kadar vaktim var araştırma yapıyorum..

h80i ile kullanıyorum ben zamanında h100i ile de kullanmıştım kasamı uyumlu elbette. resimler canlandırma. Kasam meshli olan kasa dostum. Güzel sistem olacak görünüşe göre.
  • Cevabın için teşekkürler.En çok bunu beğendim(600t) çünkü 780t abartı geldi, ama oda güzel..Arkadaşım gelecek mayısta amerika'dan..Kasa hariç parçaları ona getirteceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingzeek

Cevabın için teşekkürler.En çok bunu beğendim(600t) çünkü 780t abartı geldi, ama oda güzel..Arkadaşım gelecek mayısta amerika'dan..Kasa hariç parçaları ona getirteceğim..

rica ederim dostum, aynı şekilde düşünüyorum, 780t bunun kadar güzel görünmüyor bence de. Beyazı da güzel ama speakerım siyah, monitörüm siyah kasa beyaz sırıtıyor. Bir de mod yapacaklar için siyah daha güzel sanki, beyaz kasa dikkati dışarıya çekiyor daha çok. Biraz dikkat dağıtıyor bence. Siyah kasa modlandığında direk içerisi sadece dikkat çekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    5 ay önce açıldı
    satıldı
    4 yıl önce açıldı
    [SATILDI] satıldı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen Katılıyorum siyah daha güzel,Fakat fotoğrafçıyım masada macbook pro felan iş yapıyoruz.Retina ekranı efsane ama.Ne dakar yeni nesilde olsa masaüstü performansı alınmıyor.Macpro alsak 15000 .Bu yeni olan da video editing'te kullanılcak.Ortam beyaz ağırlık lı beyaz istemem ondan..Hayırlı satışlar ...
  • zamanında kullandım balina gibi kasa
  • Güzel kasa, beyaz olan modeli kullanıyorum... Custom soğutma kullananlar için sıkıntı, radyatör konusunda sıkıntı çekiyorum bu sebeple yakın zamanda satışa koyabilirim :) 780T'yi gözüme kestirdim
  • eyvallah arkadaşlar
  • güzel ve sağlam kasa bi omur sızle yaşar

alan asla pışman olmaz

HAYIRLI SATIŞLAR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wathercooler

güzel ve sağlam kasa bi omur sızle yaşar

alan asla pışman olmaz

HAYIRLI SATIŞLAR..

teşekkür ederim dostum
  • Hayırlı satışlar kardeşim aynı kasadan kullanıyorum harika bir kasa ben modladim kasayi super oldu yanliz usteki tavandaki 200cm fan dun baktim calismiyor donmuyor neden acaba ondeki fan calisiyor fan ayarinda da sorun yok
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler dostum. Pme cevap verdim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technics kullanıcısına yanıt
    Kasa süper. Satıcı da öyle. Hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 9 Ocak 2015; 17:15:18 >
  • syfyry 426 liraya satylan bi kasayy bu fiyata satamazsynyz fiyatta revize ?art

i?te linkhttp://www.aldido.com/corsair-graph-600t-cc600twm-beyaz-kasa?gclid=CPfH88LPhsMCFc3LtAodQAoAWQ
  • syler23 kullanıcısına yanıt
    Adı-sanı bilinmeyen bir siteyi mi baz alıyorsunuz? Pes doğrusu.

426 değil, 326 TL de yazsa, oraya güvenipte sipariş vermem ben şahsen.

http://www.teknofiyat.com/?search=graphite+600t

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adi sani bilinmeyen bi site degil hocam ben aldim ordan ve musteri temsilcileri nerdeyse kendileri eliyle getiricekti. Telefonla arayip bilgi alabilirsiniz

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler kardesim degerli yorumun icin. Senin agzindan olmasi daha buyuk gurur bnm icin ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.