3 gün önce sattığım arabayı alıcı bunun motoru ömrünü doldurmuş diyerek geri getirdi ve geri almamızı istiyor ki adam(lar) bunu söylerkende İzmirden İstanbula gidip geliyor
1 motoru ömrünü dolduran araç izmirden isatanbula gidip gelebilir mi 2 7 gün içinde satıştan cayma hakları olduğunu ileri sürüyorlar böyle birşey var mıdır?
aracın bütün devir işlemleri tamamlandı noterden satış sözleşmemiz var elimizde ayrıca biz 8.000tl ye sattık adam noterde 9.500 yazdırmız benim akıll(!) abim bunun farkında değil basmış imzayı tabi alıcı sanayiyede götürmemiş aracı bizde 3 gün sonra geri getirmesi tedirgin etti haliyle
sonuç olarak biz aracı geri istemiyoruz illa geri alacaksınız diye iddada bulunabailirler mi
geri alıp almamak bu sizin insafiytiniz ama ben olsam bende kıllanırdım ve kesinlikle geri almazdım..
Kesinlikle öyle bir hakları yok. İnternetten ürün aldıklarını falan mı sanıyorlar. KM'sini orjinal verdiyseniz hiç bir şey yapamazlar.
Geri alıcam dersen 1.500も itelemeye çalışacaklar bence.
Arabayı alırken bakmamışlar mı? Aldıktan sonra mı baktırıyorlar
Ben olsam almazdım. Aracınıza güveniyorsanız ve hakettiği değerlerde sattıysanız hiç arkanıza bakmayın.
araç 12 yaşında motorunun durumu nedir bilmiyorum ama bitik bir motor istanbula gidip geri döner mi emin değilim
şuanda olay çözülmüş durumda araç ne yeni ne eski sahibinde istenmeyen araba oldu birden adamıda anlamış değilim biz kaç kere konyaya gittik geldik alanlar istanbula gidiyor sanırım gösterdikleri usta bi halttan anlamıyordu :D
herkese teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: blgctn
araç 12 yaşında motorunun durumu nedir bilmiyorum ama bitik bir motor istanbula gidip geri döner mi emin değilim
şuanda olay çözülmüş durumda araç ne yeni ne eski sahibinde istenmeyen araba oldu birden adamıda anlamış değilim biz kaç kere konyaya gittik geldik alanlar istanbula gidiyor sanırım gösterdikleri usta bi halttan anlamıyordu :D
herkese teşekkürler
sorun nasıl çözüldü peki hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: BayernM
quote:
Orijinalden alıntı: blgctn
herkese teşekkürler
sorun nasıl çözüldü peki hocam?
valla önümüze gelene sorduk soruşturduk ki zaten aracı istemiyorduk istemediğiiz için sattık sadece bu 7 gün içinde cayabiliriz filan dediklerinden dolayı elimizi kolumuzu bağlayan bi durum var mıdır diye tedirgin olduk sigorta şirketinden tutun da notere kadar bizi ilgilendirebilecek her yere gerekli soruları yönelttik neticede alıcı bildiği şeyi yanlış biliyormuş noter bu kadar kısa süre içerisinde tekrar satışı olmaz olursa ceza alırsınız filan demiş doğal olarak almak isteseydik bile alamıcaktık burda tanıdıkları birine vekalet bırakıp dönmüşler memleketlerine artık satarlar mı kucaklarına alıp yatarlar mı bilmem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme