Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.810
Cevap
327
Favori
816.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta önce 99 model golf comfortline aracımı sattım. hatasız 112,000 de idi. 19000 ytl ye
  • 1 hafta önce 2002 corsa 1.2 comfort easytronic 83.000KM opak beyaz aracımızı 14.500YTL'ye sattık.
    Sadece easytronic vites kutusu değişti garantiden (2003'de), hırsız airbagleri çaldı kaskodan serviste airbagler takıldı, başka hiçbir kusuru yok.
  • Bu gün 2001 model RXE 1.6 Lagunayı bir arkadaşa 17500 tl ye aldık.Araba 62000 orj.km de ıhlamur renk değişen boya yok orj.bir araba.
  • Bence diyeceği şey şudur: "Benim arabamın, sıfırdan farkı yok. Hem de benim arabamın tipi yeni kasalardan daha çok tutuluyor. Üstünde 2.000 ytl'lik sıralı lpg de var..." Son fiyatını da 32.000'den aşağı söylemeyecektir.

Orjinalden alıntı: makifozcan
    Ben o arkadaşa az önce araba.com vasıtasıyla mail attım "0" kmsinin durumunu anlattım sanırım yanlış fiyat yazdınız dedim Siz en son ne diyorsunuz, ben sizden son bir fiyat alıcı fiyatı istiyorum dedim. Bakalım sonuç ne olacak???
  • arkadaşlar herkes arbaların fiyatlarının yüksekliğinden şikayetçi ama herkes kendi arabasını satmaya gelince aynı şeyi onlarda yapıyorlar.
  • Focus1'ler 99-02 model arasi ne kadardan gidiyor sedan modeli...
    nette 20 diyenler bile var sanki altin kaplama araci milletin..
  • 03 mart 2008 de imzamdaki aracimi, 15.250 ytl ye sattim. 3 ay oldu yani. orjinal degisen yoktu boya yok, 0 gibi idi. ilk sahibiydim ayrica. tek bir vidasi bile ellenmemiş idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst105 -- 11 Haziran 2008; 11:14:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert107

Focus1'ler 99-02 model arasi ne kadardan gidiyor sedan modeli...
    nette 20 diyenler bile var sanki altin kaplama araci milletin..

20 yok canım sallamışlar iyicene bnm bildiğim akdarıyla 16 civarı değilmi
  • 2000 3.28ci indiviual (özel sipariş özel renk TRde tek) silverstone(gökyüzü mavi) M3 body kit 120bin kmde.. 27bin euro (azda olsa pazarlık payı) çok çok çok temiz kazasız boyanan parçası yok garaj arabası..Linktede satılık ilanı ;)

• Arkadaşlar2004-05 makyajlı kasa civic en ucuz kaça bulabilirim bilen varmı?
  • 37281 okınma. çok mutlu oluyorum bu başlığın bu kadar ilgi çektiğini görünce. o kadar uğraştım sabit başlık olsun diye. demek ki yanılmamışım. bir nevi rehber vazifesi görüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

37281 okunma. çok mutlu oluyorum bu başlığın bu kadar ilgi çektiğini görünce. o kadar uğraştım sabit başlık olsun diye. demek ki yanılmamışım. bir nevi rehber vazifesi görüyor.

kardeş teşekkürler iyi bir fikir ve güzel bir uygulama birde fikrimi söyeyeyim katılan olur olmaz bilmiyorum. son yazılan en üstte olsa bizde güncel fiyatları daha kolay takip etsek bu şekilde 2007 deki fiyatları görüyoruz acaba nasıl olur tabiki son sayfayı açıp bakabilirizde ama kolaylık açısından söyledim artı olarak 2005 palio van multijet dizel motor 60000 km de klimalı tek airbag cd çalar 9750 ytl ye aldım sadece sol çamurluk sürtmeden dolayı değişmiş servise götürdüm 50 ytl verdim neyi var neyi yoksa söylediler

• 2003 clio2 Hb 53bin km abs+klima+4 hava yastığı kaza,darbe en ufak kaporta boyama düzeltme vs yok 14.500 aldım.
    Clio symbol ler ile karıştırılmasın lütfen araç orjinal fransız üretimi.işçilik+malzeme symbollere göre bir gömlek üstündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 14 Haziran 2008; 2:50:54 >
  • arkadaşıma 2000 model 106 quiksilver 1.4 ilk sahibinden aldık
    99.000 km, sağ kapıda darbeden dolayı düzeltme-boya var geri kalan heryer orijinal, değişen-boya yok.
    klima, manuel sunroof, alaşım jant, lazer film, indash ve ufakdan bi ses sistemi
    10.500 ytl
  • Selam Elimde 2006 1.6 Lacivert bi Jetta var 39000 Km de Sizce satarsam kac para eder.
    Tesekkurler
  • 2004 model makyajlı civic vtec bal rengi 90.000de otomatik vites ls model bursadan 23000 lıraya anahtar teslım + boya koruma lı aldık, Bursa honda bayınde aracda darbe degısen yok sıfır hata umarım fıyat uygundur es ararken temız dıye ls alıverdık =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewerpower

quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

37281 okunma. çok mutlu oluyorum bu başlığın bu kadar ilgi çektiğini görünce. o kadar uğraştım sabit başlık olsun diye. demek ki yanılmamışım. bir nevi rehber vazifesi görüyor.

kardeş teşekkürler iyi bir fikir ve güzel bir uygulama birde fikrimi söyeyeyim katılan olur olmaz bilmiyorum. son yazılan en üstte olsa bizde güncel fiyatları daha kolay takip etsek bu şekilde 2007 deki fiyatları görüyoruz acaba nasıl olur tabiki son sayfayı açıp bakabilirizde ama kolaylık açısından söyledim artı olarak 2005 palio van multijet dizel motor 60000 km de klimalı tek airbag cd çalar 9750 ytl ye aldım sadece sol çamurluk sürtmeden dolayı değişmiş servise götürdüm 50 ytl verdim neyi var neyi yoksa söylediler

Bence çok uyguna almışsınız.2005 model 60binkm bence güzel.9750ytl fiyat çok iyi 13civarı geziyor çünkü o temizlikde bir arabanın.

quote:

Orjinalden alıntı: benbenor

Selam Elimde 2006 1.6 Lacivert bi Jetta var 39000 Km de Sizce satarsam kac para eder.
    Tesekkurler

middile mı confortlinemı donanımına göre fiyat değişir. 29-32arası gibi gider diye düşünüyorum

• 2006 ,80 bin km de, 1.4 fiat doblo activa, benzinli , 17 milyara aldım
    97 model 105bin km kartalımı 7 milyara saydık.
    sadece sağ camurluğu değişmiş klimalı lpg si takılmış aynı özelliklerde doblo 18milyara almadım ona yanarım
    yeni aldığıma 1700 ytlye lpg taktım. artık klima kaça takılır bilmem, oda 1500 ytl olursa iyice zarardayım.....keşke değişenine aldanmayıp onu alsaydım diyorum
  • ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR...

bütçe max. 15,500 ytl

arana araç sedan veya hb aileye uygun b sınıfı olmıcak c veya d segment 1,6 veya 2,0 motor benzin veya lpg li olabilri.. 1999 ve üstü bakımı vırı zıvırı normal bi seviyede ne alınabilir kullanıcılardan tavsiyeler bekliyorum..

gönlümde 2000 civarı astra vectra leon filan var ama bulabilirmiyim bilmiyorum..

bide 2002 de çıkmaya başlayan vtec honda cıvıc ler kaç lira dan başlar....

bu arada şehir bursa..

bu fiyatlara aracını satmak üzere olan varsa görüşebiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvınus -- 19 Haziran 2008; 1:40:37 >
  • 2005-2007 arası temiz , servis bakımlı caddy tdi combi kaça alınır max 50bin km olsun.. galerici arkadaş bulursan 2005 temizinini 23 e kadar al diyor millet nette 30 milyara kadar 2005 arabaya fiyat çekiyor..
    bu arada başka bir arkadaş ford focus HB tdci trend arabasını 42 bin km de 2005 model olarak 28.000 liraya bana satmak istiyor fiyat biraz çok geldi... bu araba kaça alınır sizce..
    ben araca çok binmiyorum(yılda 10bin anca yaparım) ford focus yeni kasa benzinli yada honda civic benzinli alsam benzim masrafı bana çok koymaz..
    ilk tercih caddy den başlamak üzere focus , civic gibi arabalardan anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum..

bide bu adama mail attım
    www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1277951.html
    arabasına 30 lira teklif ettim.. sıfır fiyatı eskihisarda 40 lira gerçi bana manualde uyardı ama istediğim temizlikte oldugundan DSG si de uyar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 19 Haziran 2008; 7:54:36 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.