Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
327
Favori
816.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: panisher

Ben siz fiestaya iyi dediniz dedim mi? Ben de onu göremiyorum?Genel konuştum,aynı motor olduğunu bilmeyen bir sürü insan var.Hangisinin motoru iyi diye sorsak ford tabi ki derler.Mesele bu,sizinle alakası yok.Ben arkadaşı bilgilendirmek iiçin yazdım

Ok... Ne biliim ben hiç fiestadaki motora c3'den iyidir diyen duymadım da...

Focus desen tamam da Fiesta'ya övgü pek duymayınca benim 70'lik küçük lafım üzerine yazdınız sandım...

• quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

quote:

Ben siz fiestaya iyi dediniz dedim mi? Ben de onu göremiyorum?Genel konuştum,aynı motor olduğunu bilmeyen bir sürü insan var.Hangisinin motoru iyi diye sorsak ford tabi ki derler.Mesele bu,sizinle alakası yok.Ben arkadaşı bilgilendirmek iiçin yazdım

Ok... Ne biliim ben hiç fiestadaki motora c3'den iyidir diyen duymadım da...

Focus desen tamam da Fiesta'ya övgü pek duymayınca benim 70'lik küçük lafım üzerine yazdınız sandım...

Dostum,bir sürü konu var millet fiesta mı alıyım c3 mü vs durumuna yorum yaparken hep fordun motoru iyidir vs yazıyolar bilip bilmeden.Şimdi arayamıycam ama en az 8-10 tane yorum var sitede.Biz sonuçta paylaşım için burdayız,bildiklerimizi paylaşıyoruz

• quote:

Dostum,bir sürü konu var millet fiesta mı alıyım c3 mü vs durumuna yorum yaparken hep fordun motoru iyidir vs yazıyolar bilip bilmeden.Şimdi arayamıycam ama en az 8-10 tane yorum var sitede.Biz sonuçta paylaşım için burdayız,bildiklerimizi paylaşıyoruz

Katılıyorum... 15-16 yaşlarındaki delikanlılar bolca yorum yapıyolar... Ortalama tüketim, aile içi kullanılabilirlik ölçütlerine hiç bakmadan... Tamamen tipine ve motorun çıkardığı sese bakarak araç tavsiye edenler var... :)

Ben eyl-eki. aylarında hep c3 aradım... Bence o sınıfın en iyilerinden... Fiyat uygun, özellik çok, yakıt çook düşük...

Hatta bi tane hafif modifiyeli 2003 full c3 bulmuştum... 18.500'e.. Akşam aracı test ettim... Eve gittim... Almaya karar verdim... Sabah 9'da aradım arkadaşı... Sabahın 8:30'unda 2 kız almışlar aracı...
    Çok üzülmüştüm... Araçta 3000 liralık modifiye vardı... Spor yaylar (yol tutuş harikaydı) marshall matrac hız lastikleri, film... Ve aracını çok seven bi adamdan çok temiz bi araçtı...
    Neyse, nasip Honda'yaymış demek... Japonlara devam ettik bu sayede... :))

• Arkadaşlar aşağıdaki linkteki aracı fiyatı makul mu
    http://www.ototube.net/info.php?ID_advert=57
  • Citroen C2 1.4 SX HDI 34000 km de 2005 model 17000 ytl bugün aldım.
  • Arkadaşlar 2007 Model 5000 km Renault Modus Authentique 1.4 16V orijinal bir araba 19000 ytl alınırmı. Yakıt tüketimi biraz fazla gibi geldi bana. Kullanan varsa yorum yaparsa çok makbule geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz10

Arkadaşlar 2007 Model 5000 km Renault Modus Authentique 1.4 16V orijinal bir araba 19000 ytl alınırmı. Yakıt tüketimi biraz fazla gibi geldi bana. Kullanan varsa yorum yaparsa çok makbule geçer.

Bi arkadaşıma da bakmıştık... Ona göre karşılaştırdığımda fiyat uygun gibi ama ne biliim Modus yerine o fiyatlara c3, corsa, fiesta gibi araçlar alınabilir...
    Reno'nun 2. eli kuvvetli olsa da bu Modus için geçerli değil...
  • 1999 golf tdi 148 bin km 18500 e arkadasim gecen gün aldi renk gri...

kabortada sorun yok motoru bilmiyorum..

bana ucuz gibi geldi ama bilmiyorum motor sorun cikarir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert107

1999 golf tdi 148 bin km 18500 e arkadasim gecen gün aldi renk gri...

kabortada sorun yok motoru bilmiyorum..

bana ucuz gibi geldi ama bilmiyorum motor sorun cikarir mi ?

Benzinlilerin fiyatları da bu civarda...
    Umarım 150.000'i devirmiş dizel motor sorun çıkartmaz... :)

• bak kardes buda baska bi golf..
  • 96 model corsa swing 1,4 95000de 8850ye alındı ankara nasıl fiyat iyimi
  • 2002 tdi elegange 157 00 de Oktavia yı 20500 ytl ye sattım...internete bakarsanız 23000 ytl den aşşağı isteyen yok...
  • 98 GOLF COMFORTLİNE ARKADAŞIM 15.750 YTL YE SATTI.
  • arkadaşlar 2007 ford focus hb ghia otomatik 19.000 km de benzinli 28.000 ytl uygun mudur.
    Bir arkadaşım yakında almayı düşünüyor. Ne dersiniz ?
    bide bu araba çok yakarmı ? km de kaç ytl yakar ? Kullanan arkadaslar var mıdır ? Yorumlarınız, beğenileriniz ve eleştirleriniz nedir ?
  • S.a arkadaşlar
    1997 model Hyundai Accent GLS klimalı 75.000 de Elektrikli Dikiz aynaları Otomatik anten 1.500cc 90 Beygir Atiker Marka sıralı sistem LPG takılı Bu aracın piyasa fiyatı nedir?
    internette 10-12 arası gözüküyo
  • selam arkadaşlar.aşşağıdaki arabanın gerçek piyasa değeri nedir?bilenler cevaplarını esirgemesin

www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/acilll!_!_!WQQaXQQ6573143WQQpXQQdisplayitem
  • valla arkadaşlar ne alırsanız alın OPEL almayın. 2007 model corsa van aldım. Araba beyaz renkte ama tamponları kirli beyaz. Bunu kendileri de kabul ettiler. Elimde yazılı kaşeli renklerinin aynı olmadığına dair belge var. Şimdi davalığım OPELle hatta bu süreç zarfında bana arabamı değiştirme ve parasını bile iade etme teklif ettiler. Daha sonra ise kıvırdılar. Şimdi davam sürüyor. Bütün Corsa Van sahiplerine söylüyorum avukatımın telefonunu verebilirim. Gerekli bilgileri alaralk aynı şekilde dava açabilrsiniz. Hepsini değiştirmek zorundalar.
  • bizde geçen hafta 1990 lada samara aldık 3600 ytl araba temiz bordo renkli araba koltuk kılıfı ve paspas istiyor 150 ytl masrafı var lpg için arabayı hangi ustaya gösterdiysek güzel dediler bu arada 3 ay vadesi, var çoık a yakıyo bu arada kafama takıldı 2001 trafiğe çıkışlı yazıyo ruhsat ta
  • quote:

Orjinalden alıntı: necmi42

bu sitedeki fiyatlara bi bakarmısınız ağlamak geliyor içimden
    www.autoscout24.de
    Gebrauchtwagen Angebote bei AutoScout24
    http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bwzl41zatrmk

Aynen.Yalnız eski model araçlar bile ne kadar temiz,86 Bmw'nin içi sıfır gibi,adamlar demekki ne kadar özenli bakıyorlar araçlarına,bir de bizim ülkedeki araçlara bakın genelde.

www.autoscout24.de
    Gebrauchtwagen Angebote bei AutoScout24
    http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bwots2utevji
    sadece 200euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GökCell* -- 1 Mart 2008; 20:22:15 >

• MEGANE II HB 1,4 benzinli
    alan ,satan ,gören varsa bir zahmet yazsın
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.