Şimdi Ara

Satellite C55-A-1JJ aldım yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun babam ttnetin kampanyasından bir bilgisayar getirdi internette araştırsam da model hakkında çok çok az bilgi edinebildim.öncelikle sorularım şunlar;
    bu bilgisayarlar Crysis Bf3 Fifa14 COD vs hangilerini rahat oynayabilirim?ya da bf3 ü hangi düzeyde oynayabilirim? Az sonra özelliklerinde yazacağım gibi bilgisayarın ekran kartı İntel HD 4000 serisi. 1700 küsür mb yazıyordu özelliklerinde.bu ekran kartı çok aşağılanmış kullanıcılar tarafından.Ama youtubeda aradığımda bu ekran kartının bf3 test videosunda oyun çok akıcı.Sonuç olarak eve boş bir bilgisayar mı gelmiş günümü mü kurtarır yoksa iyi bir bilgisayar mı onu anlamak istiyorum.(not:en önemlisi fifayı rahat oynayabilir miyim bunu merak ediyorum arkadaşlar)
    Özellikler:
    İntel i5 3230m cpu 2.60GHz (4CPUs)
    Bellek:4096 mb
    Directx11
    İntel HD Graphics 4000 Tam Görüntü bağdaştırıcısı
    Yaklakış Toplam bellek(ekran kartının):1792
    directdraw direct3d agp doku hızlandırmaları mecvut

Şimdiden çok teşekkür ediyorum arkadaşlar çok kafam karıştı yardımlarınızı bekliyorum

• arkadaşlar yok mu bilgisi olan?
  • Yeni gelen bilgisayarındanhttp://www.systemrequirementslab.com/cyri sitesine gir oynamak istediğin oyunu seç site sana söylesin oynayıp oynayamayacağını
  • lowlow1 L kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bu bilgisayarı almayı bende düşünüyorum, kullandığın kadarıyla görüşlerin nelerdir acaba?
  • Ekran kartı diyemicem çünkü o grafik işlemcisi normal işlemcinin içinde. League of Legends , Dota 2 gibi oyunları oynarsın gerisini unut. Bu arada bir ekran kartında performansı belirleyen, RAMden çok daha fazla değer var.
  • ekran999 E kullanıcısına yanıt
    Dostum kaliteli agir oyunlar oynuyorsan-oynamak istiyorsan biraz daha arastir derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.