aniden düştüyse neden bir sitede ucuz bir sitede pahalı olabilir??
Telefon, Ereyon ve Hepsiburada'da stoklarda görünmüyor. Bazı sitelerde fiyat güncellenmemiş olabilir.
gittim telefoncuya dediki orjinal haline getir k750 olarak getir dedi hani kapak açılınca otomatik kameraya giriyor ya kırıldı o mekanizma yani yattı yeniden yapıp gitmek lazımama bu sfer orası almaz ne güzel sesini felan göstermiştim 200 e anlaşmıştık çok da ii paraydı harbi hatrbi
S.E artık tutulmuyor
vallahi çok ama çok moralim bozuk
@ sagolen
İnan bana K790i'den çok memnun kalırsın, kesinlikle tavsiye ederim, F/P olarak çok iyi bir telefon.
Kardeş ortalama ne kadar bütçe ayırdın söle hele
abi sen müzik mi istiyon kamera mı? ona karar ver bence?
benimde elimde bi tane 7610 var temiz kullanılmış telefoncuların hepsi 200 veriyo ama inat değil mi o 20 milyonuda alacam. 220 almazsam içim rahat etmeyecek..
quote:
Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.
500-550
quote:
Orjinalden alıntı: sagolen
quote:
500-550
bence w610i al...o zaman yani...hem müzik güzel hem kamera...
quote:
quote:
500-550
aynı ben..
Olm sen bana satsaydım o teli şimdiye kurtulmuştun Ama sen caydın şimdide ben cayıyom
K790i gerçekten iyi bir seçim olacaktır ayrıca telefona acustic atıyorlar diye biliyorum Se-orochi onuda bize anlatır herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: okitoxxx
quote:
quote:
500-550
w610 u resim konusunda başarısız buluyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: okitoxxx
quote:
quote:
500-550
w610 u resim konusunda başarısız buluyorum
bende seni başarısız buluyorum...çok düşünüyon valla istemediğin bi telefonu alacan bak söyleyim...ama sen gel hak yolunu bul...62333333 al...
mecbur düşüneceğim kardeş zaten daha k750 yi satamadım 1 ay var dediğim gibi telefonu almama en az mecbur düşüneceğim ama k790 alırım büyük ihtimal
quote:
mecbur düşüneceğim kardeş zaten daha k750 yi satamadım 1 ay var dediğim gibi telefonu almama en az mecbur düşüneceğim ama k790 alırım büyük ihtimal
Yanlış Yapıyorsun Nokia 6233 Varken
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme