Şimdi Ara

SATAIII SATAII anakartta calısırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar sorum baslıktaki gibi açıkca yazdım cevaplarsanız cok sevınırım nette bırkac yerde cevabımı buldum ama bırde sız degerlı dh uyelerınden onay almak ıstedım sataIII gerıye donukmus dogrumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SofraBezineYapısanPirinç -- 12 Nisan 2013; 21:56:40 >

• Anakart sata2 ise harddisk sata 2 modunda çalıaşacaktir.
  • çalışır sorun olmaz. geriye dönüktür sata3. sata2 sata1 de bile çalışır.
  • Arkadaşlar Sizde onay verdiğinize göre hemen hdd min siparişini veriyorum :)

Tekrar Sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ederim

Saygılarımla...
  • Peki SATAII geriye dönükmüdür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fariz35

Peki SATAII geriye dönükmüdür ?

Sata 3 arabiriminde, Sata ve Sata 2 Disk ve Sata Optik Sürücüler çalışmaktadır. Tabi Sata 3 modunda değil.

Sata (1) destekli anakart'larda da Sata 2 ve Sata 3 Disk ya da Sata Optik sürücüler çalışmaktadır.
  • Arkadaşlar sizin değerli bilgilerinize ihtiyacım var. Anakartım asus p5q pro. Bilgisayarımda iki adet sabit diskim var. Yetersiz kaldığı için üçüncü sabit disk olarak vatandan WD 3.5" 3TB CAVIAR GREEN INTELLIPOWER SATA 3.0 64MB CACHE HARDDISK aldım. Bilgisayarıma direk power kablo ve sata kablosuyla bağladım. Diske baktığım zaman çalışıyor. Fakat bilgisayarda gözükmüyor. Diğer iki diskim gözüküyor yeni olan gözükmüyor. Bu konuda değerli bilgilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus A8V K8T800 - SATA Disk Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çalışır ama sata 2 hızında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roses76

Arkadaşlar sizin değerli bilgilerinize ihtiyacım var. Anakartım asus p5q pro. Bilgisayarımda iki adet sabit diskim var. Yetersiz kaldığı için üçüncü sabit disk olarak vatandan WD 3.5" 3TB CAVIAR GREEN INTELLIPOWER SATA 3.0 64MB CACHE HARDDISK aldım. Bilgisayarıma direk power kablo ve sata kablosuyla bağladım. Diske baktığım zaman çalışıyor. Fakat bilgisayarda gözükmüyor. Diğer iki diskim gözüküyor yeni olan gözükmüyor. Bu konuda değerli bilgilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Intellipower almasaydınız keşke. O tip hard diskler güç tasarrufu yaptığı için kullanılmadığı zaman kapatır kendini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.