Şimdi Ara

Sata Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slmlar. Bi arkadaşa yeni bir sistem topluyoruz. Fakat daha önce sata hard diskle bi deneyimim olmadı. Eski konulardan bikaçına baktım ama tam aradığım gibi bi cevap bulamadım.Yeni alınacak oldugu icin, Nasıl tanıtıyorum? Driver yüklemem gerekiyor mu? Fdisk te bi farklılık var mı? Windows kurarken ne tür bi yol izlemem gerekio farklı olarak? Sağolun şimdiden

• walla arkadaşım bende sata kullanıcısıyım ama driver falan yüklemedim şöle kısaca anlatayım eğer kasanın psu sunda sata enerji çıkışı yoksa ilk önce enerji dönüştürücü kablosu alıyosun ondan sonra onun ayrı genelde kırmızı ve ince bir kablosu var onu da alıyosun ve ramlarin hemen yanında 2 tane sata girşi var onlara takıyosun eğer hdd 2 tane ise biostan hangisini ilk kullanacaksan onu seçiyorsun ve işlem tmm
  • Sata kurmak için ilk önce anakart cd sinde driverler içerisinde "sata" diye bir klasör var oradakileri diskete kopyala.. Sonra windows kurmaya başla.. İkinci parti skazi cart curt kurmak istiyorsanız F6 ya basın dicek basacaksınız.. Bir süre sonra sizden disketi isteyecek, disketi namlunun ağzına vereceksin.. Ve kuracak bu kadar...
  • fazla korkmana gerek yok kurulumu çok basit
  • seagate in 80 ini sipariş verdik zaten girişleri biliorum, dediğin gibiyse güzel teşekkürler.
  • board a göre farklılık gosteriyor.birinde kendi otomatik göruyor.bir diger boardda kendin tanıtman gerekiyor.benim board yuzunden kendim tanıtmak zorundayım(via chipsetli,p4 v8x-8).kuruma gecerken 2.parti scsi için f6 diyen yerde f6 ya basıp disketten driverini yuklersin gerisi aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XP kurulumu + İDE Hdd + SATA HDD
    19 yıl önce açıldı
    SATA-PATA Bios Ayarı
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.