Şimdi Ara

SATA Kablosu Arızalı mı? --- Galiba Arızalıymış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sata kablolarımdan birinin çalışmadığını düşünüyorum, bir sata hdd bir sata dvd yazıcım var, sadece ilk kabloyu taktım, ikisini de gördü, sonra onu çıkarıp diğerini taktım, hem hdd hem dvd için denedim ikisini de görmedi, tiplerini karşılaştırınca bozuk olduğunu düşündüğüm biraz daha uyduruk duruyor, bu kabloların modeli diye bir şey var mı? yani şuna uyar buna uymaz diye? çalışmayanın markası comax, bunun garantisi filan var mı? ne yapayım?

uyduruk olanda 30AWG yazıyor, çalışanda 26AWG yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suslu76 -- 17 Eylül 2007; 19:47:21 >

• sata kabloları standarttır herhangi bir kablo takabilirisn.
  • bilmiyorum kabloları yeni aldım, dediğim gibi biri çalışmadı, yoksa başka bir ayar filan mı lazım acaba?
  • daha önce hiç sata kablosu arızalı olan oldu mu?
  • Sata kabloların uçları gerçekten çok uyduruk bende ilk kullandığımda şaşırmıştım ideden sonra çok güvensiz geldi bana.

ama satalarda kolay kolay kopuk olmaz gibime geliyo.
  • Evet Her Ne Kadar Güvensiz Olsada Nasıl Olsa O Sağlamdır
  • değiştirmeye götüreceğim bugün, bakalım ne olacak... bir de biosta dvd yi yazıcıyı açınca geri kapanıyor kapağı hemen neden acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sata kabloları ide kablolar gibi standarttır.Ucuz bir şeydir alabilirsin
  • öyle de aldım işte dediğim gibi oldu, o kabloyu hangisine taksam o parça görünmedi
    quote:

Orjinalden alıntı: Feyz-O

Sata kabloları ide kablolar gibi standarttır.Ucuz bir şeydir alabilirsin
  • Özellikle Sata disklerin Kabloları Hemen Hemen Standartdır fakat Sata Dvd sürücülerin Kabloları Disklerin Kablolarına nazaran daha yalıtımlı ve farklı kaplamalıdır. Arızalı Problemli olması mantıklıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArdaR

Özellikle Sata disklerin Kabloları Hemen Hemen Standartdır fakat Sata Dvd sürücülerin Kabloları Disklerin Kablolarına nazaran daha yalıtımlı ve farklı kaplamalıdır. Arızalı Problemli olması mantıklıdır.

hocam buların kabloları aynı değil mi şimdi? yoksa dvd için aynı kabloyu daha kaliteli mi üretiyorlar diyorsun?
  • kabloyu değiştirdim ve sorun çözüldü
  • quote:

Orjinalden alıntı: suslu76

quote:

Orjinalden alıntı: ArdaR

Özellikle Sata disklerin Kabloları Hemen Hemen Standartdır fakat Sata Dvd sürücülerin Kabloları Disklerin Kablolarına nazaran daha yalıtımlı ve farklı kaplamalıdır. Arızalı Problemli olması mantıklıdır.

hocam buların kabloları aynı değil mi şimdi? yoksa dvd için aynı kabloyu daha kaliteli mi üretiyorlar diyorsun?

Aynen Öyle.
  • Dvd yazarken yavaş yazıyordu, 17 dakikada, sata kablosunu değiştirdiğimde 6 dakikada yazdı. Sata kablosu arızalı olduğunda hiç çalışmaz diye kural da yok maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.