Şimdi Ara

sata kabloları ve ssd kızağı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 adet sata 3.0 ve 1 adet sata 2.0 için kablo alacağım fakat kalite ve fiyat konusunda bir bilgim yok. ayrıca aldığım ssd nin kutusundan ssd kızağı çıkmadı, bunun için de önerilerinizi bekliyorum.

• cagriyil C kullanıcısına yanıt
    sata 2 ve sata 3 kablosu diye ayrı kablo yok. İki kabloda aynı. Piyasada sata 3 kablosu diye satılan kablolar bildigimiz sata 2 kablosudur. Kalite içinde bilindik markalardan al.

Ssd kızagı için ikinci el harddisk bölümüne bakabilirsin olmadı kasanın içinde uygun bir yere yerleştirsende olur sıkıntı çıkarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 3 Ekim 2014; 14:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

sata 2 ve sata 3 kablosu diye ayrı kablo yok. İki kabloda aynı. Piyasada sata 3 kablosu diye satılan kablolar bildigimiz sata 2 kablosudur. Kalite içinde bilindik markalardan al.

Ssd kızagı için ikinci el harddisk bölümüne bakabilirsin olmadı kasanın içinde uygun bir yere yerleştirsende olur sıkıntı çıkarmaz.

yani sata 3 ve sata 2 kabloları aynı.. hız açısından fark olduğu için kablolar da farklı olur diye düşünmüştüm.
    anladıım kadarıyla ssd kızağı olmasada olur diyorsunuz.. o halde ssd kızağı tam olarak ne işe yarıyor?
  • cagriyil C kullanıcısına yanıt
    Ssd kızağı, kasanın 3.5 inçlik hdd takma yerine ssd yi takabilmeni sağlıyor.

sata kabloları ve ssd kızağı yardım
    Resimdeki kızağa ssd yi takıp, kasanın hdd takma yerine monte ediyorsun.
  • Ssd kasada hareket etmeyeceği bir yer varsa koy gitsin gerek yok almaya kızak falan. Kablo olarakta bir fark yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Ssd kasada hareket etmeyeceği bir yer varsa koy gitsin gerek yok almaya kızak falan. Kablo olarakta bir fark yok sanırım.

durum biraz riskli gözüküyor hocam.. nereden temin edebilirim bu kızağı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.