Bildirim
Sata HDD Görmeme Sorunun. Yardımm..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Elinin altinda internet var anakartin modelini nete yaz bios settings yaz ordan yapabilirsin biosta ayarlara gir umarim faydasi olur -
Umarım olurda kardeş şimdi diğer konularda okuduğum gibi windows yüklerken felan disk takıyormuşuz yani öyle birşey varsa nasıl yaparım nerden temin ederim.. -
Onu anlamadim ama soyle olabilir windows yuklemeden once anaartin ustunde pil vardir onu bi sok tak yerine sonra formatmatmayi dene -
quote:
Orijinalden alıntı: yigit0can
merhaba arkadaşlar benim anakartım MSI-G41M P20 anakar fakat ben sata hdd gösteremiyorum, ayarlarınında bilmiyorum yanında cd de yok nasıl ne yapmalıyım yardım bekliyorum...
xp kurmaya çalışıyorsun galiba kardeş? win7 de çünkü driverların çoğu mevcut sorun olmaması lazım.
ilk seçenek biostan girip sata/ahci modunu ide/pata yapman lazım. emulated pata, ide felan bi şekilde sata veya ahci modundan kurtarman lazım. ide modunda hdd yi görür driver a gerek kalmaz.
ikinci seçenek, eğer kopya kuracaksan içinde sata/ahci driverlarının olduğu bi yamalı xp bulup kurabilirsin . kontrolcü driver ı kuruldüğu için hdd ni görür. veya kendin elinde yamasız kopya varsa nlite programı ile anakartının sata/ahci driverlarını içine gömüp gene sorunu çözebilirsin.
-
Peki hdd görmeden win 7 ultimate 64 bit kursam kurarken görürmü hdd ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X