Şimdi Ara

SATA HDD e nasıl format atıldıgını bılen varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
34.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim bilgisayarda disket sürücü yok. Merichack'ın dediği adımları yaptığım zaman onun dediği gibi sabit disk bulunamadı diyor. 2007 yılında disket sürücüsüyle uğraştırmayın beni. Var mı çözüm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAliK -- 2 Şubat 2007; 21:13:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAliK

Benim bilgisayarda disket sürücü yok. Merichack'ın dediği adımları yaptığım zaman onun dediği gibi sabit disk bulunamadı diyor. 2007 yılında disket sürücüsüyle uğraştırmayın beni. Var mı çözüm?

yok baska cozumu benım de basıma geldı baglamak zorunda kaldım kurulumda gozat dıyemıyosun ne yazıkkı sadece dısketı goruyo
  • ne yani? win 98 başlangıç disketini takıp boot edip a: 'yı gördüğümde

format c:

yazsam formatlanmayacakmı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: vvv_com

ne yani? win 98 başlangıç disketini takıp boot edip a: 'yı gördüğümde

format c:

yazsam formatlanmayacakmı???

up
  • ARKADAŞLAR NOLUR BANA YARDIM EDİN..KİMSE BİLMİYOR SORDUGUM ARKDAŞLARIN..BEN FORMAT ATAMIYORUM..XP CD SİNİ TAKTIGIM ZAMAN FORMAT ATMAK İÇİN İLERLİYORUM ..SÖZLEŞME SAYFASISNA GELMEDEN UYARI ÇIKIYOR...YANİ PC Yİ FORMATLAMAYI SECİNCE UYARI MESAJI GELİYO...GALİBA SATADİSK Mİ NE GEREKİYOR..BEN OKUDUM AMA YAPAMIYORUM..BANA BİREBİR ANLATABİLECEK BE YÜREĞİ BUNA DAYANABİLECEK BİR GENÇ KARDEŞİME İHTİYACIM VAR..BENİ KURTARIN..."C"YE GİRDİGİMDE HATA RAPORO ÇIKIYOR DEVAMLI...HELP MEEE.S.O.S..YARDIM NOLURR...
  • bende 40 gb bir hardiisk var Format Atamıypru Win Xp İçinde Biçimlendirmeyide Kabul Etmiyor Ms Dos ortamdadfa Formatı kabul etmiyor.İşin Gıcık Yanı Hardisk i Görüyor Ve Biçimlendirme Yapamıyorum
    Bana Yardım Ederseniz Sevinirim.....
  • arkadaşlar aynı sorun bendede vardı yani sata hdd ye format atamıyodum anakart desteklemediği için distek harincede bi çözüm daha var nlite die bi program var programı indirip kurun sonra drıver cd sinden hdd drıver içinden hdd drıveri alın nlite çalıştırın ve xp cdsinin içine çıkardığınız drıveri entegre edin ve tekrar kurmaya başlayın bu kadar bütün sorun ortadan kalkıyo kolay gelsin
  • ARKADAŞLAR SAÇMALAMAYIN ALLAH AŞKINA HİÇ SATA HDD 'YE DİREKT XP CD SİYLE YÜKLENİRMİ (YANİ SADECE)ŞİMDİ ARKADAŞLAR SİSTEME FORMAT ATMAK İÇİN ANAKAR CD SİNİ ALIYOSUNUZ TAKTIĞINIZ CD OKUYUCUSUNA(CD-ROM,RW,DVD-ROM,RW VEYA COMBO)SAĞ TIKLIYOSUNUZ AÇ DİYOSUNUZ SONRA İÇİNDEN DRİWER KLASÖRÜNE TIKLAYIN SONRA O KLASÖRÜN İÇİNDEN RAID OLAN KLASÖRE TIKLAYIN RAID KLASÖRÜNÜN İÇİNDE MAKE DİYE Bİ SETUP ÇIKAR KARŞINIZA(BU SETUP GENELLİKLE DİSKET SİMGESİNDEDİR YANILMAYIN) SONRA DİSKETİ TAKIP O SETUBI YÜKLÜYOSUNUZ(Kİ BAŞKA YERE ATMA İMKANINIZ YOK SADECE DİSKET OLUYO) SONRA BİLGİSAYRINIZA REST ATIP BİOSUNUZDAN CD ROM U 1. DEVİCE YAPIYOSUNUZ SONRA F10 BASIP KAYDEDİP ÇIKIYOSUNUZ SONRA HEMEN BİLGİSAYR YENİDEN BAŞLAMADAN XP Yİ TAKIYOSUNUZ VE KARŞINIZA XP YÜKLEMEK İÇİN BİR TUŞA BASIN İLETİSİ ÇIKIYO TUŞA BASIYOSUNUZ SONRA MAVİ EKRAN ÇIKIYO KARŞINIZA EKRANIN ALTINDA İLK İLETİ OLARAK SATA/RAİD YÜKLEMEK İÇİN F6 YA BASIN DİYO O ANDA F6 YA BASIYOSUNUZ YÜKLEME DEVAM EDİYO VE EN SON KARŞINIZA AYGIT BELİRLEYİN DİYO S 'YE BASIP DİSKETİ TAKIYOSUNUZ SONRA ENTER 'A BASIPYOSUNUZ ORADAN KURMAK İSTEDİĞİNİZ İŞLETİM SİSTEMİNİ(Kİ BU GENELLİKLE XP CD SİDİR YANİ TAKTIĞINIZ İŞLETİM SİSTEMİ CD Sİ)ENTER 'A BASIP DEVAM SONRA TEKRAR ENTERLAYIP DEVAM EDİYOSUNUZ VE XP BÖYLECE NORMAL YÜKLEMESİNE DEVAM EDİYO ŞİMDİ DİSKETİSİZ OLMUYOMU YADA PROGRAMSIZ DERSENİZ OLUYOR BEN BİLGİSAYAR ÖĞRENCİSİYİM VE BEN SATA 'YA FORMAT ATMAYI BİLMEDİĞİM SIRALARDA HOCAMA GÖTÜRDÜM BİOS TAN Bİ AYARINI DEĞİŞTİRDİ PROGRAMSIZ VE DİSKETSİZ FORMAT ATMIŞTI BİLGİSAYARIMA EN YAKIN ZAMANDA O HOCAMA GİDİP SORUCAM VE SİZE ONUDA ANLATACAM

• ya aynı sorun bendede mevcut arkadaşlarr..acaba bu işlemi partition magic de nasıl yapabiliriz...??
  • forumda bulamadım buraya yazmayı uygun buldum. herşey disket sürücüsüyle anlatılmış ama laptoplarda yok bana yardımcı olursanız sevinirim laptop da satadiske nasıl format atabilirim. harici disket sürücü işe yarar mı
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.eagle

forumda bulamadım buraya yazmayı uygun buldum. herşey disket sürücüsüyle anlatılmış ama laptoplarda yok bana yardımcı olursanız sevinirim laptop da satadiske nasıl format atabilirim. harici disket sürücü işe yarar mı
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...

Laptopun hakkında bilgi verebilirsen, bilgi de alabilirsin. Harici disket sürücü ile de olabilir.
    Konu ile ilgili bir resimli anlatım burada mevcut. İncelemeni öneririm, sorununu çözebilir.

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 19 Ocak 2008; 14:25:27 >

• ben anlamadım şimdi ben yeni bir sistem topldım sata hdd aldım her şeyi topladım taktım xp cd sini direk kurdum ve problem yasamadım ama duyduğum kadarı ıle ncq özelliğini aktif edebilmek için disket surucuye ihtiyac varmış.
  • arkadaşlar yukarıda anlatılanları aynen uyguladım ama olmadı olmuyor
    f6 yapıyorum bilgisayarın bölümleri çıkıyor . c ye kur diyorum ondan sonra viamraid.sys dosyasını tanımıyor yeniden dene diyorum yine tanımıyor . esc ile dosyayı atla diyorum 4-5 dosyayı atlıyor. ondan sonra kura devam ediyor. ama daha sonra dosya yüklemesi bittikten sonra ayarlara geçeceği yerde mavi bir ekran çıkıyor ve diyorki bu ekran ilk defa çıkmışsa yeniden başlat yada aşağıdaki adımları takip et diyor.
    Nasıl olcak biri yardım etsin ALLAH RIZASI İÇİN
  • ARKADAŞLAR
    bi yardım edin aciiiiiiiiiil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.