Şimdi Ara

sata harddisk power kablosu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar benim sorunum şu 80 gb lik bir sata harddiskim vardı. şimdi 160 lık bir sata hardisk daha aldım. yalnız diski takmak için kasayı açtığımda 5 tane sata girişi olmasına rağmen sadece 1 tane sata power kablosu var. o kabloda 80 gb lık hardiskime takılı oldugundan hiç sata power kablosu kalmıyo bu konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: iceberg58

merhabalar benim sorunum şu 80 gb lik bir sata harddiskim vardı. şimdi 160 lık bir sata hardisk daha aldım. yalnız diski takmak için kasayı açtığımda 5 tane sata girişi olmasına rağmen sadece 1 tane sata power kablosu var. o kabloda 80 gb lık hardiskime takılı oldugundan hiç sata power kablosu kalmıyo bu konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

cevabı çok basit.. en yakın bir bilgisayarcıdan gidip sata power kablosu alac aksın.. en son 2 hafta önce ihtiyacım olmustu 1 ytl ye almıstım
    sevgiler
    EMRAH
  • peki onu nasıl baglıycam kasaya bu arada sata baglantı kablosundan bahsetmiyorum. sata power kablosundan sozediyorum. ilgin için tesekkurler
  • Güç kaynağından çıkan 4 pinli sokete takılıyor( + -12V + - 5V olan kablo) Bağlantıda birşey yok yanlış veya ters de takılmaz.
  • teşekkürler kardeşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceberg58

teşekkürler kardeşş

Rica ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Andrew

Güç kaynağından çıkan 4 pinli sokete takılıyor( + -12V + - 5V olan kablo) Bağlantıda birşey yok yanlış veya ters de takılmaz.

Merhaba,
    4 pin molex-sata güç kablosu dönüştürücüleri üzerinde sadece 4 kablo olması dikkatimi çekti. Biraz araştırmama rağmen bu konuda net bir bilgi bulamadım. Güç kaynaklarından çıkan sata konnektörlerinde 5 kablo varken molex-sata çeviricilerde turuncu renkli kablonun (yanılmıyorsam 3,3 volt) olmaması sabit sürücülerin çalışma performansı ya da kullanım süreleri üzerinde nasıl bir etki yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Anakartta sata hdd girişi yok
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.