Şimdi Ara

Sata harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • (arkadaşımın ısrarı üzerine size danışıyorum arkadaşlar cümle bozuklukları beni ilgilendirmez ilk cümle mesela )

sata harddiskli makineye benim sata harddiski taktım
    bios görüyor
    donanım görüyor
    fakat!
    bilgisayarımdan girince simgesi gözükmüyor
    bu nedenden dolayıda hdd nin içinde ki bilgilere ulaşamıyorum yani sata harddisk ini bilgisayar görmüyor

• Bilgisayarım sağ tık yönet de orada diskini görebiliyor musun ! Bu arada işletim sistemin nedir ? sata HDD yi hangi işletim sistemli bilgisayardan çıkardın. Bu sorun Dosyalama sisteminin değişkliğinden kaynaklanıyor olabilir.
  • SATA/Raid sürücüleri yoksa göremez bildiğim kadarıyla. Bazı sistemler görebiliyor ancak bazıları aynen sizde olduğu gibi göremiyor. Sanırım bu chipset ile alakalı. Kısacası SATA disk ister Master olsun, ister Slave olsun SATA sürücüleri yüklemek gerekiyor.
    | Core i7 4770K | MSI Z87 GD-65 Gaming | EVGA GeForce GTX 780 SuperClocked ACX Cooler| Corsair Vengeance® Pro Series 2x4GB (2400Mhz OC) | 2 x 128GB OCZ Vector Raid0 • MACH-XTREME 120GB MX-DS FUSİON + WD Caviar Black 1 TB 32 MB 7200 RPM | ASUS VG248 24" LED 144Hz | Akasa Venom Voodoo | Zalman Z11 Plus | XFX Pro 850W XXX Edition | Creative İnspire T3130 2+1 | Razer Blackshark 2.0 Battlefield 3 Edition | Logitech G105 | Corsair M60 | Razer Battlefield 3 Scarab Mouse Pad|
  • hdd de işletim sistemi yok sadece depo vazifesi görüyor
    ama xp gözüküyor

taktığım makinadaki işletim sistemi xp

ntfs dosyalama sisteminde iki pc de

sata raid ney onu nasıl yüklenecek_?
    sata ssd önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.