Şimdi Ara

SATA elektrik için ek uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an bilgisayarımda bir DVD, 2 HDD ve 1 SSD var PSU'dan 4 elektrik kablosu geliyor ama ne yazık ki biri yetişemiyor HDD'ye hiçbir şekilde kullanam şansım olmuyor onu acaba boştaki bu sata HDD'yi uzatma kablosu tarzı bişey var mı ? Yani normal bildiğiniz SATA elektrik kablosunu uzatacak bir tarafı dişi diğer tarafı erkek uçlu kablo tarzı bişey var mı ?

Nerden bulunur ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• satadan sataya uzatma kablosu zor bulursun molexten sataya kablo kullan cokkolay bulunur ucuzdur
    http://www.teknobiyotik.com/aksesuar-yazilim/kablolar/akasa-cbpw01-30-4pin-molex-i-2x-15pin-sata-ya-donusturen-30cm-kablo.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

satadan sataya uzatma kablosu zor bulursun molexten sataya kablo kullan cokkolay bulunur ucuzdur
    http://www.teknobiyotik.com/aksesuar-yazilim/kablolar/akasa-cbpw01-30-4pin-molex-i-2x-15pin-sata-ya-donusturen-30cm-kablo.html

Onları bende gördüm ama boşta molex yok hocam peki şunu sorayım PSU'dan çıkan molexler 2 pinli galibağa ordan gelen molex to sta takarsam HDD'ye güç verir mi ? Niye bu kadar az çıkış yapmışlar yav. Bir PC'de 2 HDD 1 SDD olmayacak mı ? Napsam SSD'yi Floppy'nin olduğu yere mi tuttursam.

Edit: Hatta PSU'dan molex çıkış yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 14 Ocak 2014; 22:27:42 >

• zaten bu donusturucuyu psudan cıkan molexlere takacaksın molexlerın ve sataların hepsı 4 kabloludur 2sıyah negatıf uc sarı uc +12v kırmızı +5v dur bu standarttır psuya markaya gore degısmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

zaten bu donusturucuyu psudan cıkan molexlere takacaksın molexlerın ve sataların hepsı 4 kabloludur 2sıyah negatıf uc sarı uc +12v kırmızı +5v dur bu standarttır psuya markaya gore degısmez

Boşta olmasa da kasa fanının bağlı olduğu bir molex buldum kasa fanının iptal edip molex dönüştürücüyü alıp bu şekilde bağlantı sağlayabilirim o zaman sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

http://www.teknobiyotik.com/aksesuar-yazilim/kablolar/silverstone-sst-cp06-e4-esnek-sata-uzatma-kablosu.html

stoklara yarın girecek deniyor.. buna da bakabilirsiniz..

İşte tam aradığım şey gözüme çarpmamıştı acaba İstanbulda bir dükkanda, vatanda falan bulunur mu ? Bu arada bir kabloya göre ne kadar pahalıymış. Teşekkürler yardımalrınız için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYDU KABLOSUNA EK YAPMAK
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    silverstone olduğu için pahalı.. başka kablolarından almıştım oradan biliyorum.. ne yazık ki bunların dükkanı yok bildiğim kadarıyla.. internetten almak durumundasınız.. silverstone da bildiğim kadarıyla teknobiyotik bünyesinde bi marka.. başka sitelerde araştırın ama kendileri verirse belki..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.