Şimdi Ara

SATA disk'i nasıl kurabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün, vatan computer dan 320 gb samsung sata hdd aldım.fakat eve geldiğim de ana kartımın sata desteği olmadığı farkettim.gidip sata host adaptor aldım, o şekilde bağlamak için. fakat aldığım bu sata adaptorünü PCI a bağlayıp, sürücülerini kurduğum halde hdd yi görmedi.zaten 80 gb maxtor IDE hdd var üzerinde bu sata diski de e ve f olarak ayırmak istiyorum.yani üzerine windows falan kurmıycam.sata disk i göstermem için ne yapmam gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigatron23 -- 13 Mayıs 2009; 16:25:45 >

Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan,
    Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

denetim masası yönetimsel araçlar bilgisayar yönetimi sol taraftan disk yönetimi nden takmış olduğun hdd görüp etkin hale getirip biçimlendirme vs yapabilirsin..

Ewt disk yönetiimden diski aktif hale getir.
    -Kingston 4GB (2x2Gb) 1600MHz DDR3 Hyperx Ram
    -Thermaltake Litepower 600W ATX 2.3 APFC 12cm Fanlı PSU
    -2x500 GB Samsung 7200 Rpm Sata 2 Hdd

Kasa DVD-RW, Klavye, Mause falan filan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.