Şimdi Ara

sata 3.0 hdd alacagim yardimci olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun vatanbilgisayarin indiriminden yararlanarak hdd alacagim ama hangi marka ve model almam gerekir bilmiyorum anakartim uyumlu sata 3.0 icin gigabayte z68_ud3_b3 500 gb veya 1 tb olabilir windows kuracagim sessiz ve hizli olsun istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

• Caviar Green sessizdir ama performans diski değildir. Caviar Black mekanik harddiskler arasında performans olarak en iyilerinden biridir ama biraz gürültülüdür. Seagate hem sessiz hem performanslı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

Caviar Green sessizdir ama performans diski değildir. Caviar Black mekanik harddiskler arasında performans olarak en iyilerinden biridir ama biraz gürültülüdür. Seagate hem sessiz hem performanslı.

eğer dediğiniz gibi ise seagate almak daha mantıklı benim yazdığım wd Caviar Black 500 gb ama seagate nin 1 tb dan daha pahalıya geliyor anlamıyorumki ne fark yapıyor bukadar malzeme kalitesi desem bukadar olmaz üstüne üstlük seagate 64 cache.
  • Bu Tayland'daki sel felaketinden sonra fiyatlar uçtu ondan bu fark oluşmuş. Bu fiyatlar varken kesinlikle Seagate alın pişman olmazsınız.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st500dm002-35-500gb-barracuda-sata-30-16mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=56368

ben bunu kullanıyorum.gayet memnunum.ne çok sessiz,ne de çok gürültülü.bence bunu alın.hem de gayet ucuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st500dm002-35-500gb-barracuda-sata-30-16mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=56368

ben bunu kullanıyorum.gayet memnunum.ne çok sessiz,ne de çok gürültülü.bence bunu alın.hem de gayet ucuz.

büyük ihtimalle bende 1 tb olanı alacağım arada 60 tl oynuyor ve 64 mb önbelleği var.

• bendeniz çeşitli markaların çeşitli modellerini kullanmış şanslı kişilerdedim..sisteminizden beklentinizi tam olarak anlayamamakla beraber şu genel değerlendirme yapılabilir sanıyorum..mekanik hdd lerde fark öyle ahım şahım değildir...ssd alırsanız gözle görünür bir fark oluşur..dolayısı ile mekanik dissklerden genel beklentimiz performansa yönelik değilse, genel beklentimiiz kapasite olmalı diye düşünüyorum...kalite-sessizlik etgen olmakla beraber ciddi farklar yaratmaz..hal böyle olunca 1tb lerin en ucuzunu almak en mantıklı iş gibibe geliyor..saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.