Bildirim
Sata 2den sata 3e geçiş yaptımda ne oldu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Normal bisi sata 3 ve 2 arasinda hdd lerde fark yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: omercicek43
Normal bisi sata 3 ve 2 arasinda hdd lerde fark yok
boşuna para bayıldım yani -
64mb cache, ssd ile kullanilirsa hissedilir fark yapar. Hdd kendi basina sata iii ve 64mb cache ile altin semerli kalir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim kıytırık SSD 7.8 puan alıyor, bence sen güç seçeneklerini ve hard disk protection(koruyucu) yazılımlarını bir kontrol et bakalım. Ayrıca hard disk tam olarak çalışıyor mu, onun testini yaptın mı yazılımlarla? Okuma/yazma hızı ve arabirimi ne görünüyor? SSD ile HDD kıyaslanmaz ama aldığın HDD de 5.9 almaz emin olabilirsin... -
gözle görülür hız arıyorsan ssd takıcaksın hocam -
ssd ye gecmedıgın surece mekanık dısklerde alacagın puan 5.9 u kolay kolay gecmez 10000 rpm wd raptorlarla raıd 0 yaptıgımda bıle ancak 6.1 alabılıyorum o yuzden cok takılma bu puan ıslerıne -
quote:
Orijinalden alıntı: Valorite
Benim kıytırık SSD 7.8 puan alıyor, bence sen güç seçeneklerini ve hard disk protection(koruyucu) yazılımlarını bir kontrol et bakalım. Ayrıca hard disk tam olarak çalışıyor mu, onun testini yaptın mı yazılımlarla? Okuma/yazma hızı ve arabirimi ne görünüyor? SSD ile HDD kıyaslanmaz ama aldığın HDD de 5.9 almaz emin olabilirsin...
ssd tabiki 7.8 alıcıcak ayrıca ssdnın kıytırığı nasıl oluyor onu anlamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZFT
quote:
Orijinalden alıntı: Valorite
Benim kıytırık SSD 7.8 puan alıyor, bence sen güç seçeneklerini ve hard disk protection(koruyucu) yazılımlarını bir kontrol et bakalım. Ayrıca hard disk tam olarak çalışıyor mu, onun testini yaptın mı yazılımlarla? Okuma/yazma hızı ve arabirimi ne görünüyor? SSD ile HDD kıyaslanmaz ama aldığın HDD de 5.9 almaz emin olabilirsin...
ssd tabiki 7.8 alıcıcak ayrıca ssdnın kıytırığı nasıl oluyor onu anlamadım.
Sıkıştırılabilir ve sıkıştırılamaz verilerin okuma/yazma oranlarını muadilleriyle karşılaştırdığın zaman epey bir geride kalana kıytırık diyoruz. Yine de en kral hdd'yi tokatlar, o ayrı bir konu...
-
240 liraya OCZ,
120 liraya Corsair satıyorum, bilginize -
Sata 2 ve sata 3 sandisk extreme farki bu iste..hemde sata 3 anakart m5a99 evo sata 2 kart ise m5a78lmx..pratikte cok buyuk fark yaratamayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oTToMaNeK -- 15 Ocak 2013; 21:58:56 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X