Şimdi Ara

Sata 2 ye ssd sata 3 takarsam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-m5a78l-m-lx-v2-m5a78l-m-lx-v2-amd-760gsb710-am3+-ddr3-1866mhz-(oc)-vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62254

Anakartim bu
    fx 8 buldozer islemci
    hyper x 4gb 1866mhz ram
    500w xilince gpu
    gt440 ekran karti
    bulun pc me ssd almak istiyorum
    bu
    samsung 7200rpm 16mb onbellekli 320gb hdd den ne kadarhizli olur sata 2 ye ssd sata 3 takarsam
    psu yetermi
    birde format atarken xp den win 7 ye win 7 den win 8 e mi gecmem gerekiyor direk win 8kursak girmez mi ssd yi

kingston 120gb ssd almayi planliyorum yardik ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• psu yeter sata 2 ye de takabilirsin ancak hd ile fark sata 3 teki gibi olmayacaktır. hız artışını hissedeksin ancak çok beklentiye girmemen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-m5a78l-m-lx-v2-m5a78l-m-lx-v2-amd-760gsb710-am3+-ddr3-1866mhz-(oc)-vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62254

Anakartim bu
    fx 8 buldozer islemci
    hyper x 4gb 1866mhz ram
    500w xilince gpu
    gt440 ekran karti
    bulun pc me ssd almak istiyorum
    bu
    samsung 7200rpm 16mb onbellekli 320gb hdd den ne kadarhizli olur sata 2 ye ssd sata 3 takarsam
    psu yetermi
    birde format atarken xp den win 7 ye win 7 den win 8 e mi gecmem gerekiyor direk win 8kursak girmez mi ssd yi

kingston 120gb ssd almayi planliyorum yardik ederseniz sevinirim

kardeş evet o elindeki hdd den tabiki çok daha hızlı olur, sata 3 olmasıda sıkıntı yaratmaz geriye dönük uyumluluk var. şu xp felan filan muhabbetinide duymamış olalım hiç. win 8 direk kurabilirsin görmeme felan filan hiçbişey olmaz şuan elindeki hdd ye daha önce kendin windows kurabildiysen bunada hiç bi farklılık olmadan kurabilirsin yapğman gereken extra bişey yok..

• Sata3 hard diskler geriye dönük versiyonları destekler . Yani sorun olmaz . Ben Sata3'e Sata1 Hdd bağlıyorum mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

psu yeter sata 2 ye de takabilirsin ancak hd ile fark sata 3 teki gibi olmayacaktır. hız artışını hissedeksin ancak çok beklentiye girmemen gerek.

benm performans hdd yi kaca katlar 5 katsa yeterli zaten anakartim i sata3 yapmak yerine ramimi arttirip 64bit kullanamaya baslamayi dusunuyordum yoksa sata 3 u mu almayim performans hdd ye gor ne kadar fark edecek 72200rpm deki okuma hizi nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

psu yeter sata 2 ye de takabilirsin ancak hd ile fark sata 3 teki gibi olmayacaktır. hız artışını hissedeksin ancak çok beklentiye girmemen gerek.

benm performans hdd yi kaca katlar 5 katsa yeterli zaten anakartim i sata3 yapmak yerine ramimi arttirip 64bit kullanamaya baslamayi dusunuyordum yoksa sata 3 u mu almayim performans hdd ye gor ne kadar fark edecek 72200rpm deki okuma hizi nedir ?

aşağıdaki adreste hd e karsı sata2 ye takılı bir ssd nin karşılaştırmasını görebilirsin.

http://ntsblog.homedev.com.au/wp-content/uploads/2012/01/W7Statup.png

• Sata3 destekli bir ssd yi Sata2 yuvasına taktığınız zaman sata3 yuvasına takmamış olmakla hiç bir şey kaybetmezsiniz. Hele günlük kullanımda farkı anlamanız mümkün değil. Sadece bazı test yazılımlarında çıkar fark ortaya. Ama ev-oyun bilgisayarı için bu farkı kullanım esnasında anlamanız mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.