Şimdi Ara

SATA 2 ye SATA 3 HDD Takılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorum çok basit SATA 3 olan bir HDD yi SATA 2 çıkışına taksam çalışırmı?
    Çoğu arkadaş çalışır ancak SATA 2 hızında çalışır diyor.Bu bence bir sorun değil yani çalışşın yeter benim için.
    Çünkü Vatan'da hep SATA 3 hdd ler var ve anakartlar hep SATA 3.
    Sata 2 olan lar da var ama bu sefer sata 2 hdd yok.
    Cevaplarınızı bekliyorum

• Takılır. Zaten SATA 3.0 hdd 'nin sata 2den gram farkı yoktur. Çünkü hddlerin MAX hızı: 130mb/sn dir. Sata2 300mb/sn kadar destekler. Sata3 600mb/sn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blast4620 -- 31 Ekim 2013; 17:22:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blast4620

Takılır. Zaten SATA 3.0 hdd 'nin sata 2den gram farkı yoktur. Çünkü hddlerin MAX hızı: 130mb/sn dir. Sata2 300mb/sn kadar destekler. Sata3 600mb/sn.

Anladım Teşekkürler
  • bende bu 3.5" boyut olayinda takildim su anki hdd imin boyutunu bilmiyorum diyelimki 2.5" bunun yerine 3.5" luk takilirmi yoksa kasa mi degisecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyomania

bende bu 3.5" boyut olayinda takildim su anki hdd imin boyutunu bilmiyorum diyelimki 2.5" bunun yerine 3.5" luk takilirmi yoksa kasa mi degisecek?

1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5, 5.25, 5.5

Hepsini takabilirsiniz, bunlar sadece diskin fiziksel boyutunu temsil eder, sata arabirimiyle ilgisizdir. 5.25 lik bir depolama biriminiz varsa kasanızın 5.25 lik cd-dvd rom yuvasına monte edersiniz, 3.5 ise standart disk yuvasına takarsınız, 2.5 ise 3.5 inclik yuvaya 2.5 çevirici aparat ile monte edresiniz.

Notebook yada netbookunuz varsa 3.5 inc disk takamassanız 2.5 inc veya altındaki boyutlar için uygun alan vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 7 Kasım 2013; 23:19:41 >
  • detayli bilgi icin tesekkurler cok net olmus aciklama hb den verdim siparisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.