Şimdi Ara

Sata 2 yardımı beyler acil bi durum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar. Acilen yardım istiyorum emrivaki değil yanlış anlamayın. Benim harddisk sata 2. Şu ismini yazdığım sata 2 midir ona göre hemen internetten sipariş edicem.

Seagate Barracuda 500GB 7200RPM SATA 6.0Gb/s Sabit Disk ST500DM002

bu arkadaşlar sata 2'ye olur mu? olmazsa olup olmucağını nasıl anlayabiliriz bu ayarda olur bi tane önerirseniz sevinirim. İyi forumlar

• Olur sorun yok.

2 tane sata 6 hdd
    1 tane sata 6 ssd mevcut sistemimde bir sorun yaşamadım 14 aydır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 29 Haziran 2012; 1:37:21 >
  • pek anlamıyorum bu hdd işinden. Geçen bi arkadaş bende var dedi getirdik denedik onunki 3 mü neydi. Arkadaki kablo tekti. Benimkinde 2 tane var onu soruyorum. Yani oluyorsa problem yok ama internetten sipariş edecem o yüzden tedbiri elden bırakmamak gerek. Tekrar yineliyorum tam anlayamadığım için arkadaki kablo 2li kablo benimki. bu da link'i daha faydalı olur diye:http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=100221&Productid=bd101182
  • Uzunca bir sata kablosu vardır. Bir de gücü sağlayan güç kablosu.

Elinizdeki anakartta sata2 (sata 3.0) varsa sata 3 (sata 6.0) hdd ile sorunsuz çalışır. Sata3 (6.0) lerin geriye uyumluluğu vardır.

• biostar gf8200c m2+ anakartım kardeşim. İlgilendiğin için bu arada çok sağol. olur diyorsun yani.
  • Olur, sorun çıkmaz.
  • eyvallah arkadaşlar siparişi verdim bugün yarın elimde ilginiz için tekrar sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.