Şimdi Ara

sata 2 - 3 beraber çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an pc de 500 gb sata 2 samsung hard disk var. yeterli alan olmadığı için bir tane daha harddisk almayı planlıyorum.

soru 1: alacağım hdd'yi sata3 alırsam (anakart destekliyor) eski hdd ile bir uyumsuzluk, tutarsızlık,performans düşüklüğü gibi sorunlar yaşar mıyım ?

soru 2: raid yaparsam bu 2 diski aynı sorunları yaşar mıyım ?

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • RAİD için uğraşma al 60 sata 3 ssd bak keyfine 500 lük de depon olur oh mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ayrıca 60 gb ile nasıl idare edebilirsiniz ki bir kere windows/winsxs dosyası C sürücüsünü o kadar çok şişiriyor ki. yanlış mıyım ?

Orijinalden alıntı: legolas_jk

yok ssd için benim minimum 120 ya da 240 gb almam gerekir. C sürücü 100 gb ve doldu. şu an ssd için bütçem yok. raid dışında 2 sürücü 2 hard disk olarak ayarlarım o zaman.

ayrıca 60 gb ile nasıl idare edebilirsiniz ki bir kere windows/winsxs dosyası C sürücüsünü o kadar çok şişiriyor ki. yanlış mıyım ?

en az 6 ayda bir format atıyorsan sorun olmaz.
    yok yıllarca format atmam diyorsan şişer tabi.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • 120 lik almak illaki güzel bende de 120 lik var...alınamayacaksa 60 lıkla da idare edilebilir..şu an bende oyun kurulu değil ve 120 nin 50 lisi dolu 70 i boş...yinede siz bilirsiniz...saygılar

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orijinalden alıntı: legolas_jk

yok ssd için benim minimum 120 ya da 240 gb almam gerekir. C sürücü 100 gb ve doldu. şu an ssd için bütçem yok. raid dışında 2 sürücü 2 hard disk olarak ayarlarım o zaman.

en az 6 ayda bir format atıyorsan sorun olmaz.
    yok yıllarca format atmam diyorsan şişer tabi.

yıllara gerek yok ki. ben makineyi kışın yeniledim ve yaz geldi C doldu tamamen. 40gb winsxs dosyası kaplıyor. neyse 500gb caviar black aldım. C yi üstüne kuracam

• 2 ay önce format attım.Ve yeni sistem topladıktan sonra hunharca kullanmaya başladım winsxs dosyası 10gb olmuş160gb HDD var...

"Hiçbir şeye, sırf inanmak istediğin için inanma. Bir şeye inanmak, onu gerçek yapmaz. Fikirleri, gözlem ve deneylerden elde edilen kanıtlarla test et. Çok beğendiğiniz bir fikir, iyi kurgulanmış bir testi geçemiyorsa yanlıştır. Yola devam et. Kanıtlar sizi nereye götürüyorsa oraya gidin. Elinizde hiç kanıt yoksa, peşin yargıda bulunmayın. Belki en önemli kural da şudur:
    Unutmayın; yanılıyor olabilirsiniz!"
    -Neil deGrasse TYSON

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.