Şimdi Ara

sata 2 1 e uyunlumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende eski bi anakart var ve sata 1 e uyumluluğu var ben sata2 bi harddisk alırsam sorun yaşarmıyım?

• arkada jumper var takarsan sata1 olur ben cumartesi aldım ve o sekilde kullanıyorum!
  • yaşamazsın. bende abit an7 var socket-A anakartı. 2 tane WD 2500KS yi (ki sata II diskler) kullanıyorum. zaten bendeki disklerin arkasında jumper mevcut. sadece sata I olarak çalıştırmana yarıyor (diğer diskleri bilmiyorum), gerçi juperlı da jumpersız da aynı şekilde çalışıyor bende test etmiştim kullanmaya başlamadan önce.
    yalnız birşeye dikkat et eğer anakartın nforce 2 ise ya da sil 3112 çipi sata desteğini sağlıyorsa kesin başına gelecek bir sorun var, biosdan SATA Ext Discard Time ayarını bul 1ms yap. yoksa bilgilerin bozuluyor ne hikmetse.
    sen gene de bişeylere dokunmadan önce güzel driverlarını yükle temiz bi restart at daha sonra diskini kullanıma hazır hale getirdikten sonra hemen güvenip bilgilerini atma içerisine bozulursa üzülürsün. crc check için birşeyler kullan. büyük bir dosyayı (tercihen büyük boyutlu bir avi dosyası olabilir bende bozulan bunlardı genelde) yeni hazırladığın sata diskine kopyala daha sonra md5summer gibi bi programla md5 sum yarat biraz kurcala diski sonra restart falan et daha sonra verify ettir md5ini programınla bir sorun var mı bak.
    ben çektim sen çekme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata 2 mi 3 mü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.