Şimdi Ara

***SAT/TAK XFX HD6950 2GB***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, kısa süre önce 2.el olarak aldığım XFX6950'yi satışa sunuyorum.

Kart hakkında;

• Kart bir aydır bende bulunmakta ve haftada 3-4 gün çalıştığını söyleyebilirim.

• Kartı aldıktan birkaç gün sonra bios mod ile HD6970 olarak kullandım, ancak AMP serisi bir karttan sonra ses düzeyinden rahatsız oldum ve bir hafta olmadan eski haline döndürdüm ancak 2.Bios'unda hala 6970 durmakta, isteyen kullanabilir isterse de temizleyip gönderirim.
    (Sıcaklık konusuna gelince alan kişinin bunun farkında olacağına eminim, sıcaklık olarak en çok 82 derece gördüm bu referans tasarımların kaçınılmazı.)

• Kartın kutusu bulunmakta, ayrıca kutu içeriği de bana geldiği haliyle tam.

• Kart 27.03.2011 faturalı, 11 ay kadar garantisi bulunmakta.

• Son olarak da istediğim fiyat 425TL

Kartı neden sattığıma gelince, karakalem ağırlıklı çizim çalışmaktayım, hobim aynı zamanda da görevim, bu yüzden PC'ye vakit kalmıyor pek ve yoğun çalışmam gerektiğinden açıkcası ben de istemiyorum çok vakit ayırmak. Ayrıca elimde iyi kötü bir laptop bulunmakta, oradan gerekli işlerimi yapacağımı düşünmekteyim.

- Ancak bir CF merakım olduğundan garantili, 6850 ile takas düşünebilirim. Bununla ilgili tekliflerinizi PM'den yaparsanız sevinirim.

Alışveriş hakkındaki hususlara gelince, başıma geldiği için özellikle söylemek istiyorum pm attığınız zaman okuyup okumadığıma da bakın ki cevap vermiyor, ilgilenmiyor durumu olmasın, bu yüzden gereksiz yere gerildim geçenlerde, saygılı ve seviyeli olalım benim istediğim bu, sonra alışveriş gerçekleşir nasılsa. İletişim için cep telefonumu kullanmıyorum çünkü dediğim gibi çizim çalışması sırasında bölünmek istemiyorum, umarım anlayışla karşılarsınız

• Kartı satarken öncelikli tercihim Ankara içinden elden olmasıdır, merkezi ya da haliyle bana yakın bir yerde yapabiliriz alışverişimizi, isteyen gelip kartı sistemimde de görebilir.

• Eğer şehir dışından alıcı olmak isterseniz, önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır ve kargoyu da alıcı arkadaşın karşılamasını rica edeceğim

(Not: Resimler için özür dilerim, telefonumla çektiğim için pek de kaliteli olmadı ama fotoğraf isteyenler oluyor onlar için koyuyorum)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsterfare -- 6 Mayıs 2012; 14:12:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm
  • @Frost677

Cevaplandı

• hayırlı satışlar. kaliteli insan güzel satıcı ve güzel ürün.
  • @metal_my666

Teşekkürler hocam iyi dilekleriniz, iyi düşünceleriniz için

• ürün güzel fiyat daha da güzel.

Ancak yine de "Nvidiadan şaşma Atiye bulaşma" sözünü hatırlatırım.

İyi alış verişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassadar -- 3 Mayıs 2012; 13:01:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

ürün güzel fiyat daha da güzel.

Ancak yine de "Nvidiadan şama Atiye bulaşma" sözünü hatırlatırım.

İyi alış verişler.

Tesekkurler hocam iyi dilekleriniz ve dusunceleriniz icin

Ancak bu karttan once GTX470 referans ardindan GTX470 AMP kullandim, evet AMP muthis bir kartti sogutmasi ve sessizligi ile ama referans 470'in de 6950de beni rahatsiz eden ses ve sicakliktan cok daha fazlasi vardi hocam, ki dedigim gibi AMP'den sonra bana rahatsiz edici geliyor, kisiden kisiye degisir ama AMD-ATI aldim basim agridi diye bisey dusunmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsterfare -- 3 Mayıs 2012; 11:07:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

ürün güzel fiyat daha da güzel.

Ancak yine de "Nvidiadan şama Atiye bulaşma" sözünü hatırlatırım.

İyi alış verişler.

Merhaba,

Bu sözü burada söylemiş olmak için mi yorum yaptınız, yoksa derdiniz farklı mı? ATI' nin fiyat performans konusunda en iyi kartlarından birinin satış ilanına giriyorsunuz, ürün ve fiyatın güzelliğinden bahsediyorsunuz. Son sözleriniz ise konu bütünlüğünü bozuyor ve arkadaşın satışını baltalıyor.

Bu tarz yaklaşımları kişisel olarak uygun bulmuyorum. Neticede burada kendini ispatlamış bir ürün satılıyor, beğenirsiniz alırsınız, beğenmezsiniz almazsınız. Kaldı ki konu başlığında HD6950 yazıyor yani "ATI", başlığı görünce ilana hiç girmezsiniz olur biter. Fanatizmin her türlüsü zararlıdır. Size naçizane tavsiyem sloganlarla değil deneyimlerinizle hareket etmenizdir.

Bu arada satıcı arkadaşa hayırlı satışlar ve iyi forumlar dilerim. İyi fiyat, iyi ürün ve düzgün bir satıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: achiles

Bu arada satıcı arkadaşa hayırlı satışlar ve iyi forumlar dilerim. İyi fiyat, iyi ürün ve düzgün bir satıcı.

Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam size derin saygılarımı sunuyorum Herkes her konuya sizin gibi yaklaşamıyor maalesef, ben de fanatiklikten kaçındığımdan denemek istedim bu kartı ki pişman da etmedi ancak ilanda da bahsettiğim gibi çok kullanılmıyor ve kullanmak da istemiyorum başka şeylere zaman ayırmam gerektiği için

Son olarak iltifatlarınız için de çok teşekkür ederim, sağlıcakla kalın hocam

• Kart satilmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsterfare -- 8 Mayıs 2012; 18:25:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otomania

Kart satilmistir

Size de alıcıya da hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achiles

Size de alıcıya da hayırlı uğurlu olsun.

Teşekkürler hocam

• Tarafımdan alınmıştır. Oldukça keyifli bir alışveriş oldu. Tekrar görüşmek üzere
  • @ vombatros

Öyle oldu iki arkadaş olarak

Görüşmek üzere

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.