Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SAT//TAK KOMPLE SİSTEM UYGUN FİYAT Satın Al 5 Mart 2015 11:16 1 1 SAT//TAK KOMPLE SİSTEM UYGUN FİYAT Herkese Merhaba, hayırlı işler. Ofisimde kullandığım bilgisayarımı yer açmak için satmayı ya da takaslamayı istiyorum. Bilgisayar da herhangi bir sorun bulunmamakta şuan da bu sistemi kullanmaktayım. Windows 7 ultimate işletim sistemi mevcut. Kısaca Özellikleri; E5200 işlemci, Gigabyte G41M-ES2L Anakart, 2GB Ram, Nvidia 9600GT 1GB 256 BİT ekran kartı, High Power 400 Watt,250GB HDD Dvd Rw / kart okuyucu. Monitör Fujitsu Siemens 18'5" LCD monitör. Eş değer ya da üzerine 100-200 verebileceğim bir notebook alabilirim. Nakit olarak 300 TL istiyorum, pazarlık çok ufak olur. İstanbul dışı göndermek istemiyorum. İyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık EP35C-DS3R+Q8400+4GB DDR3+320GB WD SATA2 HDD Q8400 + RX 250 GDDR5 + SSD'Lİ Uygun Fiyatlı Sistem Satılık 932NW 18.5" LCD Monitör Satılık 16GB Iphone 5S Garantili, Sorunsuz. 950TL.