Bildirim
SAT/TAK CREATİVE X-Fİ TİTANİUM SES KARTI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
İlan Türü
#Satılık
Giriş
-
Vereceği ses kalitesini test edebilmiş olsam böyle birşey alacağım ama mesela MSI Z97 SLI PLUS onboard ses çıkışından ne kadar iyidir -
Hocam araştırmak lazım şimdi ne desem yanlış yönlendirmiş olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: lonely warrior
Vereceği ses kalitesini test edebilmiş olsam böyle birşey alacağım ama mesela MSI Z97 SLI PLUS onboard ses çıkışından ne kadar iyidir
Crosshair IV formulanın supreme fx isimli creative "yazılım" destekli on board ses kartından bariz iyi. açıkçası bu ve buna benzer kartlar realtek via vs marka chipli tüm onboardlardan bariz iyidir diye düşünüyorum. belki eski creative kartlar ile bazı üst model anakartların yanında gelen harici kartlar aşık atabilir. asus tarafında özellikle... -
Asia p8 z68 vgen3 pro anakartim var arkadasiminda ASUS x79 deluxe anakart var ikisindede Roccat kave 5.1 kulaklık ile yeterince test ettim ses kartı ve Onboard ses çıkışları arasında mukayese edilemeyecek kadar kalite farkı var bass lar ve tizler sesin kalitesi arasında bariz fark var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X