Şimdi Ara

SAT/TAK CREATİVE X-Fİ TİTANİUM SES KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• creative x-fi titanium ses kartımı takas veya satıyorum

fiyat: İPTAL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dismissed_fear -- 4 Haziran 2015; 8:57:04 >

• Vereceği ses kalitesini test edebilmiş olsam böyle birşey alacağım ama mesela MSI Z97 SLI PLUS onboard ses çıkışından ne kadar iyidir
  • Hocam araştırmak lazım şimdi ne desem yanlış yönlendirmiş olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

Vereceği ses kalitesini test edebilmiş olsam böyle birşey alacağım ama mesela MSI Z97 SLI PLUS onboard ses çıkışından ne kadar iyidir

Crosshair IV formulanın supreme fx isimli creative "yazılım" destekli on board ses kartından bariz iyi. açıkçası bu ve buna benzer kartlar realtek via vs marka chipli tüm onboardlardan bariz iyidir diye düşünüyorum. belki eski creative kartlar ile bazı üst model anakartların yanında gelen harici kartlar aşık atabilir. asus tarafında özellikle...
  • Asia p8 z68 vgen3 pro anakartim var arkadasiminda ASUS x79 deluxe anakart var ikisindede Roccat kave 5.1 kulaklık ile yeterince test ettim ses kartı ve Onboard ses çıkışları arasında mukayese edilemeyecek kadar kalite farkı var bass lar ve tizler sesin kalitesi arasında bariz fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.