Şimdi Ara

SAT/TAK Alienware X51 i7 3770 16GB Ram PS5 Boyuntunda Kalender !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SAT/TAK Alienware X51 i7 3770 16GB Ram PS5 Boyuntunda Kalender !!!

Merhaba Arkadaşlar.

Sistem yükseltme isteğime istinaden bu efsane cihazı satıyorum.

CPU: i7 3770 3.6 Ghz

RAM: (8x2) 16GB 1600Mhz Kingston Dual Ram

Kasa: Alienware x51 Mini ITX

PSU: Alienware 18" Laptopta da kullanılan Adaptör.

Anakartı normal güç bağlantılarına sahip olup kasanın içinde özel adaptörden aldığı elektriği normal pinlere çevirip dağıtan kartı var.

İsteyen kişi beni arayabilir hatta isterse anlık görüntülü arayarak istediği testleri yapabiliriz.

Orjinalinde GTX 660 vardı. Dota 2, CS:Go ve FM 22 felan çok kasmayan oyunlar oynuyorum ama biraz daha iyi grafikte akayım dedim.

Google amcamıza Alienware x51 R1 yazarsanız tüm detayları görebilirsiniz. 330Watt tam kapasite enerji sağlıyor sisteme.

480GB Gigabyte SSD ve Sapphire Radeon HD 7870 XT de mevcut ama verilerimin olması ve kartı kullanmayı düşünüyorum aslında ama kartı belki satabilirim.

Bu arada bu cihazı tek satma sebebim bu yeni almış olduğum ekran kartı için adaptörün gücü yetmemesi bundan dolayı normal atx sistem kurayım istiyorum.

Takas X79/X99 baz sistemler ile 4.Nesil i7 ve sonraki nesiller min i5 ve üzeri ile olur. Altı üstü konuşulur.

Her zaman kazan kazan ile yaşarım sosyal ve iş anlamında o yüzden karşılıklı her şeyin içine sinecek ve işi görülmesi prensibimdir.

Mümkünse yüzyüze olsun isterim gelsin görsün mıncırsın arkadaş cihazımı güvenim tam ürünüme.

Fiyat düşüncem;

Kasa: 3.850TL

GPU: 1.000TL

SSD bana kalsın bi ton verim var :)

Herkese bol bereketli ve keyifli alışverişler.

Halit ŞEN

GSM: +90552 746 3240

SAT/TAK Alienware X51 i7 3770 16GB Ram PS5 Boyuntunda Kalender !!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.