Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SAT] PNY XLR8 RTX 4090 REVEL EPIC-X Triple Fan Satın Al 4 Temmuz 2025 16:32 1 1 [SAT] PNY XLR8 RTX 4090 REVEL EPIC-X Triple Fan 31-01-2023 tarihinde ofisimize toplu alınan kartlardandır. Bunu kendi sistemime almıştım. Fatura nüshası duruyor ancak kutu ofiste kaldı sanırım sormam lazım yinede yok diye sayıyorum fiyatıda uygun tuttum. İstenilen testler yapılır. Kart sistemde takılı detaylı fotoğraf isteyene atarım. Kart 176 ROP'tur. Bursa içi elden tercihimdir. Şehir dışı önce havale sonra kargo şeklinde olabilir. Acil bir ihtiyaçtan dolayı satılıktır.Sarı site üzerinden satılmıştır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti [SATILDI] [SAT] PNY XLR8 RTX 4090 REVEL EPIC-X Triple Fan [SATILDI] MSI RTX 3070 Gaming Z Trio [SATILDI] PS5 Dijital Sürüm - Tek Kol - İthalatçı Garantili / Rech Bilişim