Şimdi Ara

SATILIK PNY RTX 3080 12GB XLR8 GAMİNG EPİC X RGB KASIM 2022 ALINMA MİNİNGLE ALAKASI YOK!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK PNY RTX 3080 12GB XLR8 GAMİNG EPİC X RGB KASIM 2022 ALINMA MİNİNGLE ALAKASI YOK!!

Ürün 1 kasım 2022 de alnmıştır miningle alaksı yoktur. Zaten minigle daha önceki sattım kartlarında alakası yoktur. 12 gb modeldir. Şu an ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Toplamda 1 buçuk ay anca kullandım.

Diğer kartım oyun amaçlı kullandım 6900xt var zaten kullandığım.

Ürün alınma tarihine göre hemen hemen 4 aylıktır. Fiyatı miningte anası ağlamış kartların oluşturduğu 9 - 10 k fiyatlar kıyaslamayın boşuna. Fiyat yeni ve miningsiz olduğu için böyle. İşine gelen istediği yerden alır.

Resimlerde elimde çalışan sistemde bulunan diğer parçalarda mevcut. Psu, anakart, ram. Uygun fiyatlar yazdım hepsi yeni ürün sayılır ve garantili ürünler. Hepsini veya bir çoğunu alan arkadaşlara biraz daha güzel fiyat veririz.

Fakat ekran kartında kimse çok bir şey beklemesin Ataşehir den elden teslim olur. Veya önce havale sonra alıcı ödemeli kargo olur.Fiyat : 13.250

Diğer satılık parçalar :

Anakart : Asus Prime Z 690 6000 mhz DDR5 ram wifi lga 1700 soket Alınma zamanı Amazon tr 2022 haziran 3 yıl garanti.

Ram : Kingston DDR5 fury beast rgb cl 40 5600 mhz 2 * 8 16 gb DDR 5 dual kit. Alınma zamanı inventus 10 Haziran 2022 5 yıl garanti.

M2 ssd : Kingston 1 tb nv 2 3500 / 2100 mb / sn yüzde yüz sağlık 3 tb veri yazıldı sadece. Alınma tarihi 8 kasım 2022 hepsi burada 3 yıl garanti yazılan tb değerine göre 320 tbw kapasite.

Psu : Msi mpg a650gf 80 plus gold 14 cm fan tam modüler psu. : Alınma tarihi 10 haziran 2022 ince hesap. 10 yıl garanti global. 1650 tl.

Hepsini alabilecek kişiye fiyatta ikramımız olur elimizden geldiğince. Resimlerde çalışır gözüken bir tek msi psu yok o kutusunda duruyor sorunsuz . Resimleri acele çektimden onun montajını yapmadım sadece.

Almak isteyenler pm atsın lütfen.

SATILIK PNY RTX 3080 12GB XLR8 GAMİNG EPİC X RGB KASIM 2022 ALINMA MİNİNGLE ALAKASI YOK!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ürün forumdan bir arkadaş a satılmıştır hayırlı olsun 2 tarafa da.

• Hayırlı olsun, güzel fiyat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uygun fiyatli ürün hemen gidiyor.Gecen 10dk lik ilandan kart almıştım hayırlı satışlar fiyat güzel.Millet garantisiz miningten anası ağlamış kartlara 10-11 istiyor gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluelife27 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim...

• VolkanCOO kullanıcısına yanıt

Teşekkürler , aynen öyle dediğiniz gibi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.