Şimdi Ara

|SAT| Audio-Technica CKS55i Kulakiçi Kulaklık-0 Ayarında Kutulu-Faturalı-Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    İhtiyaç fazlası durumuna geldiğinden satılığa çıkardım.1 sene önce almıştım,taşıma kılıfı olmamasına rağmen çok ciddi özen gösterdim temiz ve sağlam kalması için.O konuda hiç bir şüpheniz olmasın.Ses kalitesi olarak elbette siz denemeden ne söylesem boş ama internette kullananların yorumları çok fazla,yorumlardan yola çıkabilirsiniz.Zaten marka da kendini yeterince ispat etmiş bir marka.Benim tek söyleyebileceğim şimdiye kadar daha iyi bir kulakiçi kulaklık tecrübesi edinmemiştim 2-3 farklı markanın kulaklığını kullanmış biri olarak.Teknik özelliklerini yazmadım,alacak olan zaten önceden araştırmasını yapmıştır diye.Yine de resmi sayfasının linkini vereyim : LİNK

14 Eylül'e kadar Aydın'dan satacağım,14 Eylül'den itibaren asıl ikamet yerim olan İzmir'e geçeceğim.Orada Fahrettin Altay veya Bornova Metro'da elden teslim edebilirim,deneyerek alırsınız.Kutusu,faturası ve garantisi vardır.Yedek başlıkları da yanında.Fiyatım pazarlıksızdır.Amazon'da şu an 52 dolar gözüküyor.Elmasepeti.com'da da 230 TL.

İstediğiniz sitede komisyonunu karşılamak kaydıyla ilan açabilirim.Güvenecek arkadaşlar da havale ile alabilir ve komisyon ödemekten kurtulur.KARGO TARAFIMDAN KARŞILANACAKTIR.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Her türlü sorunuzu sorabilirsiniz özel mesaj veya konu aracılığıyla.Alan arkadaşa hayırlı olsun,teşekkürler.

FİYAT 90 TL pazarlıksız son fiyat olarak güncellenmiştir.(11.11.2014)

NOT: İphone kulaklığı diye geçiyor piyasada ama ben her türlü Android telefonda ve bilgisayarda kullandım.Bir problem yok.

|SAT| Audio-Technica CKS55i Kulakiçi Kulaklık-0 Ayarında Kutulu-Faturalı-Garantili

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.C.Clk -- 11 Kasım 2014; 17:35:03 >

• Fiyat 120 TL olmuştur.
  • Fiyat 100 TL pazarlıksız son fiyat olarak güncellenmiştir.
  • Sararma neyden kaynaklanıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmehmetöz

Sararma neyden kaynaklanıyor ?

1 seneden fazla kullanmış olmama bağlı olarak zamanla renginde havayla temas yüzünden deforme olması diyebilirim.Beyaz renkli metal olmayan her şey bu sonuca açık ne de olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.