Şimdi Ara

Hepsiburada 150/50 Çek 40 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #Hepsiburada
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Hepsiburada 150/50 Çek 40 TL

Alışverişten sonra hesap geri alınır.

Ödeme : Enpara

Fiyat : 40 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.C.Clk -- 28 Temmuz 2020; 22:26:42 >

• 10 TL de EFT ücreti olsa baya karlı bir alışveriş olur gibi. Sazan.avi sinemalarda gişeye girebilir diyorlar şu ara. Hayırlı satışlar hocam bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biraz ucuz olmuş 45 TL yazsaydın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sizi etkileyen nedir tam olarak da bu şekilde yorum yapma ihtiyacı duyuyorsunuz? İstersem 49 liraya satarım alacak olmazsa çek yanar veya son gün kendim kullanırım.

Ayrıca 10 TL Eft ödediğinize göre yanlış yerlerde bulunuyorsunuz. @Stereo Palma
  • Burda sataamazsin işte o fiyata burası sıcak fırsatlar sekmesi.
    Git çek satış bölümünde 60 tl ye sat sıkıntı yok

• serbest piyasa istediği gibi satar. mantığı.

serbest piyasa ekonomisinin dünyayı ne hale getirdiği malum
    insanları bu hale getirmesi normal.

• Lol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hepsiburada 150/75 10tl
    2 yıl önce açıldı
    %25 çek alınır fiyat 100 tl
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarabdi

Burda sataamazsin işte o fiyata burası sıcak fırsatlar sekmesi.
    Git çek satış bölümünde 60 tl ye sat sıkıntı yok
    Burası çek satış bölümü ilk kez ilan açmadım 10 yıldır.Hep de aynı kişileri görüyorum bu tarz konularda.

• 49.99 YAZSAYDIN KRAL
  • Çawa çebu

• şahane fırsat, iyi fiyat ben olsam 45 yazarım
  • Kimseye yedirmem ben bu çeki olay a101 deki teyzelerin tencere kavgasına dönmesin ben 45₺ veririm 🐑🐑🐑

• çok iyi ya ben 48 veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.C.Clk

Burası çek satış bölümü ilk kez ilan açmadım 10 yıldır.Hep de aynı kişileri görüyorum bu tarz konularda.

Alıntıları Göster
    Dogrudur. Istedigin fiyattan ilan acabilirsin, karaborsa da yapmadigina gore sorun yok . Ama sorun yapilan yorumlara gosterdigin tepki.. Cunku forumda senin nasil kendi istedigin fiyattan ilan acma hakkin varsa, actigin konuya da diger forumdaslarin istedigi yorumu yazma hakki var .. Tek kisiye ait, senin tekelinde olan bir mecra olmadigi icin senin haklarin kadar onlarin da var .. 10 senedir konu aciyorsan bunu coktan hazmetmis olman lazim

• Ben kuponsuz alışveriş yaptığımda üzülüyorum rica ediyorum bana verin 50 liradan

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsunuz bu ilan kurallar dahilinde yoruma açıktır diye bir seçenek sunmuşlar. Bu kurallardan birisi de şudur :[2.5] İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahele, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler ilan sahibinin isteği doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir yada ilan sahibi bu yorumlara izin verebilir . Burada ilan sahibinin yaklaşımı çok önemlidir. Polemik yaparak laf yetiştirmeye çalışmak yerine şikayet etmeleri en kolay yöntemdir. Polemiğe giren üyelerin de mesajları silinmektedir, ilanları kilitlenebilmektedir.

Tabiki bunun uygulanabilirligı görüldüğü gibi çok mümkün değil ama belli kurallar da mevcut.Yoksa hazımsızlık yok :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.