Şimdi Ara

Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
18
Favori
18.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

kendi sinifi icerisinde degerlendirdigimizde ben cok basarili buldum. Ancak dedigim gibi bunlarda va veya ips panel ihtimali var. 50, 55, 65 hepsinde farkli panel varyasyonlari var. İnternette arastirabilirsiniz. Ancak bayiye kod verip ben bu tv’yi istiyorum deme ihtimainiz netteki tavsiyeler bu yonde olsa da yok. Ben 65 inc kullaniyorum. Gecici sure de bir baska tv de kullandim ikisi de lg panel geldi ki istedigim buydu Keskin, renkler doygun, ekran akisi sorunsuz, isik huzmeleri olmayan bir seri. Ancak uretimi bittigi icin bayi stoklari az ya da teshir urunler var. İsletim sistemi ve jbl ses sistemi oneli degil derseniz, qg9840 modelibe bakabilirsiniz. Google tv ile geliyor. Panelleri de muhtemelen aynidir. Vestelde model numarasinda A varsa Android, G varsa google oluyor.

• jerrykerim J kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın tv'nizi Yalova'da mısınız?
  • erdote kullanıcısına yanıt

Bir konuda yanlışı düzelteyim. Grundig yaklaşık 20 yıldır %100 Arçelik markasıdır. Patent isim hakkı falan değil direk sahibidir. Avrupaya sattığı Tv'ler muhtemelen Tr'de sattıklarından daha kaliteli olabilir. Bu yine genel bir Arçelik politikasıdır. Beko vs ile de Avrupaya daha kaliteli mal satması muhtemeldir . Grundig beyaz eşyada yine Arçelik ürünlerinin az değiştirilmiş ve evet kalite olarak da az daha basitleştirilmiş versiyonlarıdır. Yani Türkiyede Grundig alacaksanız, alacağınız kalite ürününe göre değişmekle birlikte ortalama bir Türkiyede satılan bir Arçelik-Beko kalitesi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 23 Kasım 2024; 15:6:11 >
  • Evet şimdi soruma geleyim. Son zamanlarda 65" versiyonu en uygun kaça düştü bunun? Kampanya vs denk getirebilir miyiz?
  • acr kullanıcısına yanıt

42-44 arasinda satildi..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.