Şimdi Ara

Şaşı Bak Şaşır ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çocukluğum aklıma geldi ya. Bir zamanlar bunlardan verirdi gazeteler. Göreceğim derken şaşı olur çıkardım. Normal bakamaz olurdum etrafa. Hey gidi günler hey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 3 Kasım 2004, 0:52:19 >
  • 1.peace
    2.Kalp içinde Love yazıyo
    3. deki pek belli olmuyo anlayamadım ne ki bu?
  • Ulan milleti harbi şaşı edeceksiniz ha
  • sapasağlam gözlerimi bozamam şimdi

bu arada hiçbişe göremedim
  • gozlerım gozlerımn goremıyorum
    allahtan on parmak bilgisyar var

• Off çok ilginç bi tane daha buldum : Aynı resimden 2 ayrı şey görebiliyosun. Bi bakıyosun yuvarlarlar sonra bidaha bakıyosun bu sefer yarım yuvarlaklar. Bakın bakim 2 ayrı şekli de görebilicekmisiniz.

Göremeyenler için nasıl göründüğü (3boyutlu olarak görünüyo tabiki):

• guzel
  • LEM KÖR OLDUM BAKIN YAZI YAZAMIYOM YİNE BENİ KÖR ETTİNİZ

• quote:

Orjinalden alıntı: Tyrael

Bunuda göremedim. Ne ki bu ki?
    />

dalgalı deniz...
  • gözlerimiz bozuldu
  • quote:

Off çok ilginç bi tane daha buldum : Aynı resimden 2 ayrı şey görebiliyosun. Bi bakıyosun yuvarlarlar sonra bidaha bakıyosun bu sefer yarım yuvarlaklar. Bakın bakim 2 ayrı şekli de görebilicekmisiniz.

/>

Göremeyenler için nasıl göründüğü (3boyutlu olarak görünüyo tabiki):

/>

tyrael ben 3. 4. kademeden derinlikten bile bakabiliyorum sende yaptınmı böyle müthiş tabii mesela bunda ortadas bir yarı yumru var onu 6-7 tane arka arkaya küçülerek gelen şeklinde çok derin görebiliyorum...

• quote:

Kasıpta hala göremeyen arkadaşlara bi kolaylık daha :

resmin üstündeki 2 pembe daire varya onlarla uğraşın 2 metoddan birini deneyerek odaklanın o 2 pembe noktanın ortasında 3. bi pembe nokta gördüğünüz anda doğru noktaya odaklanmışsınız demektir. ortadaki 3. noktayı gördüğün anda aşşasındaki resme bakarsan resimdekini de görebilirsin

Şaşı Bak Şaşır ...

yalnız yumru diye gördüğm dediğimle bunu kast ettim

• barış, aşk, seks
  • mi acaba?
  • Hiç bir zaman basaramamışımdır bunları gormeyi... o kadar anlattınız ama ben yine goremedim.. cok deneyip de benim gibi basaramayanlar var mı?
  • benim ew arkadaşı var.. oda göremedi...

bak şimdi alini kaldır avucunun içini yüzüne doğru tut, elini yüzüne çok yaklaştırma... şimdi elin bu pozisyondayken elinin arka tarafına bak, o sırada elinin görüntüsü ikileniyor... şimdi o ikilenmeyi, bu resimlerde dene, resmin tam ortasına bakarken gözlerini "ikile".... özellikle kırmızı alevli olan kolay görünüyo ve en güzeli o.... içinde şeytancık var....
  • yaww ne oldugunu çözemedim monitöre baka baka gözler bozuldu bide buna baksam toptan bozulacak ekrana karardı kör oldum nayır olamaz he he yok yawww monitörün kablosu çıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

gözlerimiz bozuldu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.