Şimdi Ara

Şarz cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod nano 3g sahibiyim.. şarz cihazına ihtiyacım varda alelade bir usb şarz cihazı işimi görürmü? yada görsede makinaya zarar verirmi(pilin çabuk ömrünü tamamlaması, donanımsal problemler) ... cevap verirseniz minnettar olurum

• %95 ZARAR dikkat et eğer appleden alıyorsan sorun yok da o usb prize takılan şarj aletleri cihaza büyük zarar verebilir.

bu şekilde şarj işlemi pilin ömrünü kısaltıyor ayrıca yüksek voltaj gelme riski çok fazla olduğundan cihaz çarpılıp kısa devre yaparsa apple garantisi karşılamıyor sonra at çöpe bunu istemezsin :) pcden şarja dewam :) riske girmeye gerek yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellbutcher00096 -- 7 Mayıs 2010; 22:31:42 >
  • pcde şarz olmuyo benim bilgisayar biraz dandikte... neyse bakacağız artık bi çaresine... teşekkürler tekrar uyardığın için... zaten garantisi yok aletin o yüzden uzun vadede bozulmamasına dikkat ediyorum ve umuyorum...
  • e iphonelar usb den sarz oluor da nano nie olmasın.ben 1,5senedir touch 2g mi prizdn sarz ediorum.bi sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

e iphonelar usb den sarz oluor da nano nie olmasın.ben 1,5senedir touch 2g mi prizdn sarz ediorum.bi sorun yok.

konu şarz olması değil şarz cihazı... Bi normal usb şarz cihazları var bide ipodun özel şarz cihazı var o yüzden açtım konuyu ipodumun sağlığı açısından
  • Eğer sağlıklı olmasını istiyorsanız tabiki orijinal aparatları tercih ederim ancak diğer şarj aletleride cihazı birden çökertmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.