Şimdi Ara

şarkıları sözsüz hale getiren program var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
21.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dj lerin yaptıgı gibi bas ve tiz leri arttırıp azaltabileceğim şarkının sözlerini kaldırabileceğim kullanımı kolay bildiğiniz bi program falan var mı?
    bana ne önerbilirsiniz? yada var mı böyle bi program?

• söz konusu programsa yazılım genel bölümünde bulabilirsin ama şarkı sözlerini kaldıran bir program yok.belki insan sesini kısabilirsin ama kaldıramazsın.diğer istediğin fonksiyonları barındıran programlar var.sen bu konuyu yazılım genel bölümüne aç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Ekim 2008; 2:50:36 >
  • sözsüz parçaları dinlemiştim yani parçaların sözleri yoktu sadece müzik vardı o şeklilde ypabilmek istiyorum.
    peki senin var dediğin program nedir? adını verebilir misin?
    bahsettiğin program basit mi? çünkü fazla bişey yapmak istyemiyorum ufak dokunuslar yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: u_g_o_189

sözsüz parçaları dinlemiştim yani parçaların sözleri yoktu sadece müzik vardı o şeklilde ypabilmek istiyorum.
    peki senin var dediğin program nedir? adını verebilir misin?
    bahsettiğin program basit mi? çünkü fazla bişey yapmak istyemiyorum ufak dokunuslar yani

o sözsüz parçaların programlarlar yapıldıklarını hiç sanmıyorum.onlar zaten normalde de vardır.

ben bu tip programlarla haşır neşir olmadığım için yardım edemeyeceğim sana diyorum ki bu konuyu "yazılım genel" bölümüne aç.orada daha iyi cevaplar bulursun.
  • goldwave ile yapabilirsin ama ses kalitesini biraz bozuyor.
  • bana da lazım böyle bir program...

goldwave denedim ama çok karışık yapamadım:(
  • goldwave basit bir program olmasına rağmen hiçbir işe yaramıyor yapmak için daha karışık programlara ihtiyacın var kaldıki her şarkı birer instrumental şarkıdır başta çoğu öyle yani ses kaydı en son yapılır bu yüzden sessiz halini bulabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama ensturumental olark bulamk kolay değil mesela ben tarkan ın bi parcasının sadece sözsüz olarak almak istiyorum onu fon olarak kullanacagım yada bass larını biraz daha artıracagım hatta biraz mix yapma imkanı olursa harika olur
    bilmem anlatabildim mi?
  • Hocam siz beat demek istiyorsunuz bence ? yani şarkıların sözsüz hali.Bence limewire vs gbi programda atıyorum Sagopa kajmer-Vasiyet ( beat ) yazın kendisi bulur zaten.Yani aramak istediğiniz şarkının sonuna beat kelimnesini ekleyin. Programlarla filan uğraşmayın derim.fl studio yu da indiri verirsin bassını filan da ayarlarsın kendi kafana göre .Hadi kolay gele
  • Şarkıları neden direk backtrack olarak aratıp indirmiyorsun bu bir alternatiftir ve kayıpsızdır =)
    İkincisi şarkıların guitar prolarını bulabiliyorsan GP için gerçek enstruman sesleri indirip mp3 e çevirebilirsin buda bir alternatiftir.
    Yok hiçbiriyle tutturamadım dersen Virtual Deejay yapıyor bu işi

şarkıları sözsüz hale getiren program var mı?

SS koyabildim sonunda =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 8 Ekim 2008; 23:12:11 >

• esrarengiz08 ve antor arkadaslar ilginiz ve önerileriniz için tesekkür ediyorum.
    soylediklerinizi deneyeceğim.umarım bulabilirim beatleri
  • adobe audition da vocal remover fonksiyonu ile de yapabilirsin, burda tabi sözsüz olmuyor yani tamamen kalkmıyor ama arka plana iyi atıyor, iyi kısıyor sözleri, kimi şarkılarda başarılıydı, kimi şarkılarda ise kötü bir ses ortaya çıktı. bu da bir öneri, denemende fayda var :)
  • cnryldz kullanıcısına yanıt
    Abi ben şimdi . Bi tane sarkı var onun sadece müziğini istiyom ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hooorrrttttt...!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Engineer ! kullanıcısına yanıt
    Ben sadece bi şarkının ensturumentalini istiyorum. sadece müziğini oyle bi program varmı ya . Yada play storede lütfen yardımcı olun 😥😥😥

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sen naptın ya. 10 yıllık konu bu. En son arkeologlar uğramıştı buraya 😀

Kardeş sen güncel konulardan devam et yada yeni konu aç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

Kardeş sen naptın ya. 10 yıllık konu bu. En son arkeologlar uğramıştı buraya 😀

Kardeş sen güncel konulardan devam et yada yeni konu aç
    Bunun için üye olmuş galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.