Şimdi Ara

SARKILARA ALBUM KAPAGI RESMI EKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ındırdıgım sarkıları ıphonemdan dınlerken album kapagını gormek ıstıyorum nota ısaretı degıl
    hanı bı program olsa sarkıya fotografı surukleyıp dırek ona eklemek gıbı bılen varsa boyle basıt bı programı benı bılgılendırırse cok sevınırım
    bayadır aklımda adam akıllı ugrasamadım ınternetten bıkac program ındırdım ama karısık ya da ıse yaramadı
    sımdıden tesekkurler Paylaş:

• iTunes den tek tek ya da istediklerinizi seçerek topluca albüm kapağı atabilirsiniz parçalara
  • Sanatçı ve albüm bilgilerini tam girin, Albüm Kapağını Al seçeneğine tıklayın, genelde yabancı şarkılarda bulur ekler albüm kapağını.
  • iArt programını araştırabilirsiniz.
  • Benim yaptığım olayı söyleyeyim.Her şarkıya kendi albümü değil sanatçıya özel kapak kullanıyorum.İstediğim kapağı Google görsellerde buluyorum yeni sekmede açtıktan sonra sağ tıklayıp kopyala diyorum.İtuneste istediğim şarkıları seçiyorum bilgi al a tıkladıktan sonra sağ altta küçük kutucuk var oraya yapıştır diyorum.Al sana albüm kapakları :D
  • TuneUp ı tek geçerim,şu ana kadar kullandığım en iyi program bu alanda.
  • Sürükleyip bırakmak istiyorsanız mp3tag fazlasıyla işinizi görücektir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Benim yaptığım olayı söyleyeyim.Her şarkıya kendi albümü değil sanatçıya özel kapak kullanıyorum.İstediğim kapağı Google görsellerde buluyorum yeni sekmede açtıktan sonra sağ tıklayıp kopyala diyorum.İtuneste istediğim şarkıları seçiyorum bilgi al a tıkladıktan sonra sağ altta küçük kutucuk var oraya yapıştır diyorum.Al sana albüm kapakları :D

Teşekkürler. Ek programa gerek kalmadan çözüldü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzeki

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Benim yaptığım olayı söyleyeyim.Her şarkıya kendi albümü değil sanatçıya özel kapak kullanıyorum.İstediğim kapağı Google görsellerde buluyorum yeni sekmede açtıktan sonra sağ tıklayıp kopyala diyorum.İtuneste istediğim şarkıları seçiyorum bilgi al a tıkladıktan sonra sağ altta küçük kutucuk var oraya yapıştır diyorum.Al sana albüm kapakları :D

Teşekkürler. Ek programa gerek kalmadan çözüldü...

Yardım olduysam ne mutlu bana :)
  • İpucu: albüm kapağı resminin kare olmasına dikkat edin, yani 500x500 değil de 450x500 yaparsanız iPod'da kötü gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

İpucu: albüm kapağı resminin kare olmasına dikkat edin, yani 500x500 değil de 450x500 yaparsanız iPod'da kötü gözüküyor.

Konu ile alâkasız ama nick'in "Ayyuka" grubunun ismi mi yoksa kelime anlamı mı? O grubu çok severim de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

İpucu: albüm kapağı resminin kare olmasına dikkat edin, yani 500x500 değil de 450x500 yaparsanız iPod'da kötü gözüküyor.

Konu ile alâkasız ama nick'in "Ayyuka" grubunun ismi mi yoksa kelime anlamı mı? O grubu çok severim de...

Tabiki grubun ismi, ben de bayılırım, albümünü alıcam yakın zamanda her ne kadar üzerinden 4 yıl geçse de.
    Alican Tezer'in yaptığı herşeyi beğenirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 13 Aralık 2011; 21:03:58 >

• quote:

quote:

quote:

Tabiki grubun ismi, ben de bayılırım, albümünü alıcam yakın zamanda her ne kadar üzerinden 4 yıl geçse de.

Ben bulamadım albümünü, eğer bulabilirsen market yada internetten falan bana da haber verirsen memnun olurum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bulamadım albümünü, eğer bulabilirsen market yada internetten falan bana da haber verirsen memnun olurum.

dr ve idefix sitelerinde satılıyor sanırım, D&R mağazalarında ben de hiç rastlamadım, sanırım internetten sipariş vereceğim.

http://www.idefix.com/Muzik/tanim.asp?sid=Q0JG9CM4N4R6B2VH0RY2

http://www.dr.com.tr/Muzik/Ayyuka/Ayyuka/Albumler/Turkce-Pop-Rock/Rock-Turkce/urunno=0000000253670

• Ben bulamamıştım nette o kadar aramama rağmen...

Fiyatta uygunmuş... Teşekkür ederim...
  • Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.