Şimdi Ara

Şarkı Sözü Lazım (Armağan Etmek İçin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kız arkadaşıma arada telefondan şarkı sözleri atıyorum...Bana romantik kısa şarkı sözleri yazarmısnız?

• Up...
  • gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymiş, sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış,
    Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..
  • Saol... Başka beyler bayanlar lütfen
  • Up up up...
  • -sana uymaz ama yazasım geldi bea - Dün akşam yolda gördüm seni yıllardan sonra, Bir yabancı gibiydin dönüp bakmadın bana, Bunu senden ummazdım çok kırıldım ben sana, Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardır Ömrümü sana verdim beni sevsen ne vardı . Belki görmem bir daha seni ömrüm boyunca,üzülür ağlarmıydın öldüğümü duyunca eline ne geçerdi beni kabre koyunca bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardır ömrümü sana verdim dönüp baksan ne vardı ...

Burası agora meyhanesi burda yaşanır aşkların en divanesi en şahanesi ... bu gece benim gecem bu gece benim gecem cama vuran her damlada seni hatırlıyorum ve sana susuzluğumu ... Bu akşam ümitleri meze yapıp içiyorum içiyorum içiyor içiyorum ...

79 un kışıydı sertti soğuktu istanbula kar yağıyordu kömür yanıyordu sobalarda, geceleri polisler bekçiler oluyordu, bir de biz oluyorduk ölümüne üşüyorduk haa yalan yok polislerde üşüyordu, 16 yaşında herşeyi bükücek bileğim vardı,16 yaşındaydım aslan gibi ortadaydım gündüzleri okulda coğrafya defterimi arkasına senin için siirler, geceleri duvarlara ülkemi kurtarmak için kahrolsun yazacak kadar adamdım 16 yaşındaydım ne senin haberin oluyordu şiirlerimden nede birileri kahroluyordu mahalle duvarına çizittirdiğim harflerimden 16 yaşındaydım yalan yok istanbula kar yağıyordu... ibrahim sadri

Anladım seni ben kaybettim, Hani ben bir ömür senindim hiç mi hiç sevmedin belkide görmedin ne olur ne olur dön bana hiç mi hiç sevmedin belkide görmedin ne olur ne olur dön bana yalan oldu yalan oldu dilin bana tuzak oldu beni yıktın yıktın zalim herşeyimdin elin oldun..

Sana bir şarkı daha yapacağım adı unuttum seni olaacak belki de kimseleri aramıyorum tanrım bu yaraları kim saracak karşımda resmin duruyo günlerim sensiz geçiyor bir ömür böyle nasıl sürecek dayanamıyorum zaman nasıl hızlı geçiyor gözlerim dolu dolu oluyor saatlerce seni izlemeye doyamıyorum şimdi kalbimimi beynimimi dinleyeyim anlamadım ki ben şimdi neyleyeyim seni çıkarıp içimden atamıyorum hayır hayır ama artık olmaz bundan böyle yerin dolmaz seni çaldığın kalbime gömüyorum ...

Bunların ne alakası var dimi şimdi yazasım geldi bea şarkıların sözlerinin bana yazıldığını düşündüğüm dönemdeyim anladın sen

• Saol tamda yaşıma göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Bu müzik bir sır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne bir ses ne de haber gelmiyor artık senden
    Öylece kalakaldım da deli hasretimle ben

Bir yabancı selamın ile hüzünlere daldım
    Yani değişmedim hala öyle biraz çocuk kaldım

Yok öyle el gibi durma gül biraz
    Sana gülmeler yaraşır
    Yok öyle güz gibi soğuk olma güz ayrılık taşır...
  • Teşekkürler...
  • Yilmaz Erdogan - Yeni Bir Sayfada Sana Bakmak şiiirinin sözlerinden kafana gore yaz derim.denendi :)
    ekşisozluge şiirin adını yaz sözleri var orda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.