Arkadaşlar bahsettiğim konuda bu kadar ilginin olması sevindirdi beni, ben şimdilik şarkı sözlerinin bütününü görebiliyorum. Sırada altyazı şeklinde görebilmek var, ancak senkronizasyon sorunu sözkonusu. Ayrıca her şarkıya altyazı arayıp yüklemek gerekiyor. Yine de süper hizmet, herşey için teşekkürler.
Her şarkı için tek tek arama yapmaya gerek yok. Program ayarlarında bu tür seçenekler var. Mesela otomatik kayan altyazıları kendi kendine indirirken text bazlı düz metin dosyalarını indirmeyi kullanıcı tercihine bırakabiliyor. İstenirse her iki türden söz dosyaları otomatik download olabiliyor.
Senkronu tutmayan bir söz inmişse arama yaptırıp diğer alternatifleri deneyebilirsin.
Verdiğiniz programların içinde, messengerda şarkının kalan süresini gösteren bir program vardı, yalnız burada programı kuramıyorum, yüklemek için klasör seçmem isteniyor ancak klasörü açtığımda install butonu aktif olmuyor. Bu programı nasıl yükleyebiliriz veya böyle başka programlar da varmı?
ohaaa felaket süper bişi bende googledan tek tek arıodum sagonun dedikleri bazı yerleri anlamıyordum tşkkürler
progamı kapanlar alt+y ile geri açabilir bilginize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme