Şimdi Ara

Şarjlı Süpürge (Dikey, El) [Ana Konu] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
113
Favori
77.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Emiş gücü gerçekten idare eder diyebilecek sevişyede değil geliştirilmesi lazım. Pil orta ayar çalışırken bile 5dk içinde %33'e düşebiliyor. Bide toz haznesi de küçük. En can sıkıcı yanı ters çebirdiğinde tozlar dökülebiliyor. bunları acil geliştirmeleri, düzeltmeleri lazım.

Hafif, fiyatı uygun şu bu diye alınıyor işte. onun yerine Heifer Power X Şarjlı Dikey Süpürge, Ultenic U10 Pro'ya bakın isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 27 Mayıs 2025; 11:9:36 >
  • Azzul A kullanıcısına yanıt

Fiyatına göre emiş gücü gerçekten başarılı bir ürün. 4.5 saatte şarj oluyor yüksek hızda çalıştırdığınızda kısa sürede şarjı bitebiliyor bu sorun olabilir. Şans verilebilir bu bütçelerde bir şey arıyorsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 27 Mayıs 2025; 11:9:21 >
  • mehmet_5658 M kullanıcısına yanıt

LG; turbo modda 280w, 60dk (çift batarya ile 120dk), 2.49 kg, 0.5L toz haznesi, 5 aşamalı filtreleme, lcd ekran özellikleriyla çalışma sağlıyor

V15; 230 AirWatt, 60dk, 3.1 kg, 0.76L toz haznesi, HEPA filtre, lcd ekran var partikül sayımı ve pil durumunu gösteriyor burada

Hafif, kullanımı kolay, otomatik toz boşaltma, uuzn süreli temizlik gibi konular önceliğiniz ise Lg'yi

Zemindeki küçük tozları da göreyim, biraz daha teknolojik donanım olsun diyorsanız v15'i dikkate alabilirsiniz.

• takirti kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler ona bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 28 Mayıs 2025; 17:10:23 >
  • Şuan hali hazırda Dyson V12 Detect Slim kullanıyorum bir tane daha alacağım ama tekrardan aynı ürünü mü alayım yoksa altarnatif o kadar para verme şu model aynı hemen hemen diyebileceğimiz bir makina var mı ?

• PanikAtak kullanıcısına yanıt

Tineco Pure One S15 Essentials Şarjlı Süpürge

https://www.epey.com/supurge/tineco-pure-one-s15-essentials.html

Dreame R20 Şarjlı Dikey Süpürge

https://www.akakce.com/dikey-supurge/en-ucuz-dreame-r20-dikey-fiyati,321060604.html

Roidmi X30 Pro Şarjlı Dikey Süpürge

https://www.akakce.com/dikey-supurge/en-ucuz-roidmi-x30-pro-28-8-v-fiyati,817301213.html

Bunlara bak bi istersen. Hepsinde HEPA filtre var.

Emiş Gücü: V12, one s15, x30 150AW emiş gücüne sahip. R20 190 AW

AĞIRLIK: v12 2.2kg, one s15 2.4kg, R20 2.9kg, x30 2.7 kg.

SÜRE: v12 60dk, one s15 40-50dk, R20 90dk, X30 70dk.

Toz haznesi: V12 0.35L, one s15 0.47L, R20 0.6L, x30 0.55L.

Teşekkürederim cevap için bakıyorum. Bunların arasından genelde alınan hangi modeller oluyor acaba ?

R20. emiş gücü ve çalışma süresiyle öne çıkıyor çünkü.

Bir incelemesine bakayım o ürünün? Dyson parasına bundan iki tane alabiliyorsun

Evet. O yüzden bir bakın isterseniz dedim. V12'ye de en benzeyen alternatif denebilir. Tabi teknolojik boyutunda malzemede vs işler değişiyordur her konuda olduğu gibi biraz önceliğin ne olduğu da önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 28 Mayıs 2025; 19:45:28 >

Yüzeysel temizlik işte olay. 25k gene aynı ürüne vermek istemiyorum alternatifi var ise.

Ben de hem v10 hem de v15 var. İkisini de kullanıyoruz. Maceraya gerek yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba hocam,

Süpürgeler konusunda bilginizi takdir ediyorum, forumu okudum bilgi hazneniz gerçekten çok geniş.

Benim de size bir sorum olacak, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Annem için bir süpürge almak istiyorum. Maksimum bütçem 20.000tl civarında, aranılan en önemli özellikler emiş gücünün üzmemesi, ağırlığı ve eşyaların altlarına kolay girilebiliyor olması ve tabii ki hepa filtreye sahip olması. He bir de parçası çok adi olması, servisi çok üzmesin (her anlamda).

Sizin önerebileceğiniz modeller nelerdir, yardımcı olursanız çok sevinirim.

• DREAME L10S Pro Ultra Heat Robot Süpürge Beyaz

sepette 24.224 TL'ye düşüyor 🔥 (ayrıca Avantajix üzerinden satın alırsanız 314 TL iade alabilirsiniz)

mediamarkt
    DREAME L10S Pro Ultra Heat Robot Süpürge Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dreame-l10s-pro-ultra-heat-robot-supurge-beyaz-1236567.html

• DREAME L10s Pro Gen2 Robot Süpürge Beyaz

11.299 TL'ye düştü 🔥 (ayrıca Avantajix üzerinden satın alırsanız 146 TL iade alabilirsiniz)

mediamarkt
    DREAME L10s Pro Gen2 Robot Süpürge Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dreame-l10s-pro-gen2-robot-supurge-beyaz-1239259.html

• sinbeipta S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Nilfisk S1 Allergy, Samsung jet 85, Dreame R20, Dreame z30, Lg A9K-PRO, Dyson cyclone v10, Miele Triflex HX1 bunlara bir bakın isterseniz.

• Dreame U20 Dikey Şarjlı Süpürge

6.000₺

app.hb.biz
    Dreame U20 Dikey Şarjlı Süpürge Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/KUjitJdL8ijy

Max 10.000 bütçeye süpürge arayanlar değerlendirebilir.

120AW aşağı yukarı 20.000 Pa emiş gücü var. fiyat aralığına göre oldukça başarılı, eco modda 60dk'ya çalışıyor.5 KAtmanlı siklonik filtreleme ve yıkanabilir HEPA filtre var. MAvi LED sevilen özellikleri arasında yer alıyor. Sonrada yedek batarya alınıp çalışma süresi arttılabilir. Kutusundan v şekilli elektrikli zemin fırçası, motorlu mini fırça, 2si1 arada dar başlıklı uç, duvar montaj aparatı, şarj adaptörü çıkıyor

• merhaba arkadaşlar hanım dikey şarjlı istiyor, hiç anlamam 20.000 bütçem var. 20 bine kadar öneriniz ne olur ?

Philips Aquatrio 8000

Dyson v11

Shark Detect Pro

bunların arasında kaldık. Köpeğimiz var. Hangisini önerirsiniz veya başka bir öneriniz olur mu?

• Devian kullanıcısına yanıt
    20 bütçen biliyorum ama v15 arada sırada 25 e düşüyor. Aklında bulunsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

incelemede hızlı modda 10 dkka çalışıyo diyolar 10 dkk çalışan alet iyi deilki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.