Şimdi Ara

sarjli matkabı adaptorlü yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 18v ile çalışan bataryası bitik matkap var 19v 4a notebook adaptörü ile dönüyor lakin yavaş trafo güç kaynağı ile daha hızlı dönüyor oda ağır bişi formda konusu açılmış ama sonuçlandırılmış seri 12v ampül bağladım aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 27 Ekim 2020; 13:26:32 >

Bende aynı 18 volt ile çalışan şarjlıma 4 adet 18650 lityum iyon pil grubu bağlayıp 4s balans şarj kontrol kartı koydum bu şekilde kullanmaktayım. Adaptörle filan hiç uğraşmayın çünkü anlık akım değerli düşük oluyor misal 12 volt 50 veya 60 amper akünüz var ise 3 mt 2x1.5 ttr kablo ile şarjlınızı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ben daha öncesinde böyle kullanıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tda 1562q kullanıcısına yanıt

teşekkürler pil kullanmak istemiyor.24v 8a ile denedim iş görür bu haliyle.

• 24V biraz fazla olmuş. Umarım uzun vadede sorun çıkarmaz. Bu tip matkapları doğru düzgün çalıştırabilmek için 200-300 watt arası güç gerekiyor. Sizin güç kaynapı 200Watta yakın güç sağlıyor. Ayrıca SMPS güç kaynağı kullanılması sanıyorum matkabın oluşturduğu zıt EMK yüzünden tavsiye edilmiyor. Mümkünse güç kaynağı çıkışına 10A veya üstü bir diyot bağlayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt

matkap 18v 24 verincede deli gibi dönmüyor zaten kaliteli bişi değil teşekkürler.

10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.