Şimdi Ara

Şarjlı favori düzeltme makinesi gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce berberlerde kullanılan Moser aldım. İşimi görmedi, taraklarıyla kullanmak lazım, saça kullanmak lazım.

Moser iyi marka diye şöyle şarjlı ince uçlu bir makine alayım dedim fiyatlar 250-500

Favorilerim kalın olduğu için yanlardan berberde inceltiyorum saç kestirirken.Panasonic ES8243 traş makinesi kullanıyorum. Performansından memnunum ama ucu ince olmadığı için favorileri düzeltmek için kullanamıyorum.

Bana hesaplı 50 TL civarı işimi görecek bir makine tavsiyeniz var mıdır? Bu fiyatlara yoksa işe yarar bir ürün için bütçemi ne kadat arttırmam gerekli?

• Civarda Vatan Bilgisayar yoktu, Electrolux'ten 50 TL verip linkteki ürünü aldım.

http://www.vatanbilgisayar.com/Erkek%20ve%20Bayan%20Bak%C4%B1m%20%C3%9Cr%C3%BCnleri/braun-cruzer-6-precission-cruzer-6-precission-sakal-ve-biyik-duzeltme-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=64031

Hiç bir halta yaramaz, kullanışsız, devri çok düşük, gereksiz bir alet. Hani yere düşürsem biri bulur faydalanırdı o 50 lirayı, bu şekilde heba oldu, o kadar kötü bir makine diyebilirim. Almayı düşünen varsa uzak dursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.