Şimdi Ara

Şarj yaz 2222 ye gonder şarjın dolsun! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
5
Favori
8.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Orjinalden alıntı: Clint_Eastwood

Lahmacun yaz 2223 e gönder lahmacun eline geliyor hemen yanında da ayran hediye...
    Yuh yani, hadi şarj belki ama bu imkansız.

kaç kontör bu olay canım çekti hemen yoluyacam msj ı hehe
  • bunu yapan insan olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: er_dem

quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Ben elektroniçiyim olmicak die birşey yok olur olur yani bizim bir arkadaş şebeke sinyallerini bataryaya yönlendirmişti telefonun şarjı 30 gün bekleme şeklinde de değil kulanarak 30 gün gidiyordu fazla büyük bir sistem değil di bunu şu telefon calınca yanan ışıklar var yo onlarla yapmıştı çalışıyodu sistem en son gördüğümde patent almaya çalışıyodu. olabilir olmicak bir şey değil ama sağlıklı olur mu bilemem.

demek ki kafayı daha yememişim yanlış hatırlamıyomuşum tam 22 sn ile benden önce davrandın hocam

naptınız ya o kadar kolay mı..fena yemiş arkadaş sizi..sinyalle akım mı gönderilir..

• buna inanan da insan olamaz...bide inanıyosunuz ya helal olsun
  • Evet cep telefonlarının şarjının uydudan dolduğunu düşünüyorum da... heralde trafik kazalarına rakip olabilecek tek şey bu olurdu... Yolda gördüğünüz her 10 adamdan 8 i çarpılıyor... diğer ikiside eski model cep telefonu olduğu için bu fırsattan yararlanamayıp yırtıyor...
  • bişi daa kaç kontör alıyor bu..kontörüm yetmedi mesela..

yani yarım depo şarj felan da doldurabiliyoz mu
  • mantıklı olun yawlaptopun şarjı hiç bitmesin o zaman.
  • sazanlarım benim çoook oltalara takılırsınız çoookk....
  • iyi katekolliye gelmissin
  • KARI yaz 2224'e Gönder Gerisine Karışma O Halleder!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_EsKiYa

şerefsizim beni aklıma gelmişti

• quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

kardeş yanlış anlama da ben senin tipini çok merak ediyorum ya.

aynı numarayı -tıpatıp aynısını- şu hayat bilgisinde gözlüklü bir çocuk var. hafif saf birşey. ona yapmışlardı ve çocuk yemişti dizide. hani ne bileyim seni de onun gibi düşündüm bir an.

ama güzel konular açıyorsun harbiden. fake nick falan güzeldi hani

bilmiyorum dizide ole bir şey var mı ama bu espriyi seneler once bir arkadaş yapmıştı benim de o gun bu gun hoşuma gider bu espri ama yalan olması tip biraz benzer o çocuğa gözluk filan benzetenler oluyor arada! zaten o arkadaşta tuzlalıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

kardeş yanlış anlama da ben senin tipini çok merak ediyorum ya.

aynı numarayı -tıpatıp aynısını- şu hayat bilgisinde gözlüklü bir çocuk var. hafif saf birşey. ona yapmışlardı ve çocuk yemişti dizide. hani ne bileyim seni de onun gibi düşündüm bir an.

ama güzel konular açıyorsun harbiden. fake nick falan güzeldi hani

bilmiyorum dizide ole bir şey var mı ama bu espriyi seneler once bir arkadaş yapmıştı benim de o gun bu gun hoşuma gider bu espri ama yalan olması tip biraz benzer o çocuğa gözluk filan benzetenler oluyor arada! zaten o arkadaşta tuzlalıdır

Dedim ama egzotik konuların adamısın sen

• hatta şarj gelmeyince bataryayı değiştiriyorlar

öyle şey mi olur yahu..
  • auhahuahuahuah koptum bu yoruma
    quote:

Orjinalden alıntı: ferostyle

uhhuzahuzahuzauhzahuzahuzuahuhazuazhauuhzauhzuhazuhzauhazuhzauhuhazuhazuhzauhzauhzauhzauhuhazuhazh

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

bişi daa kaç kontör alıyor bu..kontörüm yetmedi mesela..

yani yarım depo şarj felan da doldurabiliyoz mu

• kurşunsuz ve 98 oktan şarj da varmış 98 oktan daha uzun gidiyomuş hatta
  • azrail yaz 2222 ye yolla hoop azrail yanınızda
  • deneyen arkadaş varsa yorulmarını bekliyorum
  • ya arkadaşlar ben bunu avea dan denedim ama gelen uyarı şu:
    "bu hizmet şuanda avea tarafından sunulmamaktadır ancak operatörümüz turkcell üzerinden bu hizmeti sunabilmektedir. bunun için turkcell hatlı cep telefonunuzdan "şarj" yazıp "2222" ye gönderiniz gelen mesaja cevap olarak "şarj aktar" bi boşluk "avea numaranız"ı yazarak yanıtlayınız. bir iki dakika içerisinde size ulaşacak olan onay mesajına "e" yazarak cevapladıktan sonra şarj avea hattınızın bulunduğu telefona aktarılacaktır. bu şekilde daha dayanıklı bataryalara sahip olacaksınız." diye bir mesaj geldi..
    denilenleri aynen uyguladım , fakat bi sorun war avea hattım o sırada telefona takılı değildi cüzdanda duruyordu şarj nereye gitti onu annamadım. yardımcı olursanız sewinirim.

not: cüzdan masanın üzerindeydi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.