Şimdi Ara

Şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tableti usbden şarj ediyorum.usb takılı değilken bile şarj oluyor gözüküyor.birde kabloyu çektiğinde tablet kapaniyor şarji %20-30 olsa bile.ve kapanip acildiginda şarji %5 e iniyor ve çok geç doluyor.Sorun bataryadami usb girişindemi? dün şarj aleti kısa devre yaptı bundan kaynaklanabilir mi son olarak normal yuvarlak girişli şarjlar ne kadar diR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 20 Şubat 2013; 23:47:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çin tabletlerinde normal bunu bazen yapıyorlar.bende de oldu.sadece usb den sarj oluyor.sarj aletini denemeden alma.çünkü muhtemelen artık sadece usb den şarj edeceksin prize takılan usb şarj aleti al

• sarj % 20 - 30 ken fisi cikarinca % 5 e dusuyorsa bence hata tabletin bataryasinda bataryada problem yoksa 5 TL ye sarj aletini temin edebilirsin

• Zaten usb den şarj ediyorum.adaptör kısa devre yaptı.ondan sonra başladı.kendi adaptörü bozulmuştu.bende ucuna usb girişi takmıştım.sorun usb giriştemı acaba ona göre normal girişli Tableti her kapatip actigimda sarj %17 azaliyor.2x battery indirdim batarya saglikli gorunuyor.servise vermekten baska care yok acaba kabul ederler mi nede olsa baska adaptor kullandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 22 Şubat 2013; 0:54:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Şarj Sorunu (%75)
    11 yıl önce açıldı
    Laptop, Şarj/Güç sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.