Şimdi Ara

Şarj konusunda denenmeyenler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

iOS 5 e geçince şarj süresi uzayanlardan biri de benim ayrıca eskiden jb de yoktu. beklemede 21 saat kullanım 5 saat 14 dakika şu anda %59 pil var.

He tam olarak demeye çalıştığım şey buydu işte. Ben bırak 1 saat telefonla konuşsam, 1 saatte 3G kullansam, 10-15 mesaj atsam muhtemelen toplamda 15 saat sonra şarjım biterdi. Bu durumda ya telefonda ya da kullandığım uygulamalarda sorun var. Bir kontrol edebilir misin acaba kullandığım uygulamalardan senin kullanmadığın var mı? Çünkü dediğim gibi telefona elimi sürmesem bile 9 saatte 42 dakika kullanım gösteriyor ki bir sorun olduğu çok aşikar. Ya programlarda ya da telefonda.
  • ios 5 jb siz iphone 4 ümle

Günde 1 saat konuşma. 80-90 arası sms. 20-30dk twitter,app store. 1-2 saat oyun...
    2 gün gidiyor.
  • 1) Oncelikle 3g'yi kapatin.
    2) Hucresel veriyi de kapatin.
    3) Parlakligi gazete kagidi derecesine getirin, yani % 15-20
    4) Facebook Messenger yukluyse silin cunku surekli online olma problemi var
    5) Tum bildirim ve konum servislerini de kapayin.

Bunlar kesin cozum olacaktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

1) Oncelikle 3g'yi kapatin.

Evet ama bu söylediklerini yapmak istemiyorum ki ben. Yani bunları yaparak şarj olayını düzeltmiş sayılmam sadece geçici olarak çözüm bulmuş olurum. En yukarda da söylediğim gibi önceden nasıl kullanıyorsam hala öyle kullanıyorum cihazı eğer önceden sorun olmamışsa şimdide olmamalı değil mi? Hemen yukarda ki mesajda Mr.Engineer söylemiş işte nasıl kullandığını. O öyle kullanıyorken aynı cihazı benim bu dediklerini yaparak kullanmam sorunun kesin çözümü olmaz sanırım arkadaşım. Yine de teşekkürler önerin için,çok sağol.

• quote:

1) Oncelikle 3g'yi kapatin.

bunlari yaptiktan sonra phone iphone olmaktan cikar,
    ozellikle parlakligi %15-20 getirdikten sonra ekran o kadar kotu oluyor ki.
  • İyi bir restore yapıp tekrar yükleyin diyeceğim ama muhtemelen denemişsinizdir.

İste sırf bu sebeple hala iOS 5'e gecmiyorum.

2-3 güncelleme gelsin sonra gecerim. Ki senelerdir hep aynı şeyi yaptım hic bir zaman ilk versiyonları yüklemedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda alisma meselesi. Ben parlakligi surekli % 15'te kullaniyorum ve insan buna alisiyor inanin. Daha fazlasi gozumu yoruyor artik. Bir sure bu seviyelerde kullanin en azindan %20.

Bir de neden 3g acik birakiyorsunuz ki?

• guncellemeyi bekleyin. pil sorununu duzeltmisler.

• quote:

Aslinda alisma meselesi. Ben parlakligi surekli % 15'te kullaniyorum ve insan buna alisiyor inanin. Daha fazlasi gozumu yoruyor artik. Bir sure bu seviyelerde kullanin en azindan %20.

Bir de neden 3g acik birakiyorsunuz ki?

Neden 3G açık çünkü sürekli kullanabiliyorum,hani gir aç işin bitince kapat bana göre çok mantıklı değil. Diğer ve asıl nedense; şarjım uzun süreler dayandığı zamanlarda bile 3G açıktı eğer şimdi dayanmıyorsa bu 3G nin değil sanırım başka bir sorunun işareti. Sorunu çözmek için uğraşıyorum ben yoksa dediğim gibi telefonu almamda etkili olan özellikleri kapatarak kullanmak tercih ettiğim bir yöntem değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

guncellemeyi bekleyin. pil sorununu duzeltmisler.

Aslında UDID kaydım da var ama bekleyeceğim, hemen geçmek istemiyorum şu sorunu tespit edene kadar en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

İyi bir restore yapıp tekrar yükleyin diyeceğim ama muhtemelen denemişsinizdir.

İste sırf bu sebeple hala iOS 5'e gecmiyorum.

2-3 güncelleme gelsin sonra gecerim. Ki senelerdir hep aynı şeyi yaptım hic bir zaman ilk versiyonları yüklemedim..

Evet hemde kaç defa restore ettim inanamazsın. Hatta o kadar sıkıldım ki bu sorundan bilgisayara bile format atıp öyle restore ettiğim oldu Bu ara da ben iOS 5 beta 1 sürümünden beri kullanıyorum. Betalarda bile bu kadar az gitmemişti şarjım. Yani dediğim gibi bir sorun olduğu aşikar ama diper kullanıcıların şarj seviyelerinin düzeldiğini söylemesi bana sorunun iOS 5 ten değil uygulamalardan ya da telefondan olduğunu düşündürmeye başladı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.