Şimdi Ara

' Şarj Konusu ve Bluetooth Konusu'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar jailbreak 6.1.2 ile 8 saat kullanım 1 gün bekleme normal midir ?

Birde telefonda şuan bluetooth eksik onu nasıl yapabilirim airblue ile yapamadım biri yardımcı olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet normal kullanım ve bekleme süreleri..AirBlue Sharing sorunsuz çalışıyor bu sürümde, ilaçlılarında sorunlar olabiliyor, lisanslı alıp kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Gayet normal kullanım ve bekleme süreleri..AirBlue Sharing sorunsuz çalışıyor bu sürümde, ilaçlılarında sorunlar olabiliyor, lisanslı alıp kullanın.

Nasıl dosya gönderip alacağımı bilmiyorum, beceremedim nedense hocam. Bi özet geçer misin bu konuda
  • Kullanim suresi ve bekleme suresi iyi. Airblue lisansli kullaniyorum ve cok memnunum. Dosya almak icin airblue'yu acmak icin activatordan komut kaydetmeniz gerekli. Dosya yollamak icin ise dosyaya paylas dediginizde airblue ile secenegi cikacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Kullanim suresi ve bekleme suresi iyi. Airblue lisansli kullaniyorum ve cok memnunum. Dosya almak icin airblue'yu acmak icin activatordan komut kaydetmeniz gerekli. Dosya yollamak icin ise dosyaya paylas dediginizde airblue ile secenegi cikacaktir.

Teşekkürler, Activator olmadan olmazmı bu iş, Birde airblue ve airblue sharing aynı şey mi ?
  • Şarj süren gayet iyi 6.0.2 kullanıyorum 8-9 saat arası kullanım oluyor bende jailbreaksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Staeber41

quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Kullanim suresi ve bekleme suresi iyi. Airblue lisansli kullaniyorum ve cok memnunum. Dosya almak icin airblue'yu acmak icin activatordan komut kaydetmeniz gerekli. Dosya yollamak icin ise dosyaya paylas dediginizde airblue ile secenegi cikacaktir.

Teşekkürler, Activator olmadan olmazmı bu iş, Birde airblue ve airblue sharing aynı şey mi ?

Activator olandan veri almak icin airblue'yu acamazsiniz, yani activativor olmadan olmaz. Airblue ve airblue sharing ikiside yuklenecek zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.