Bildirim
' Şarj Konusu ve Bluetooth Konusu'

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Gayet normal kullanım ve bekleme süreleri..AirBlue Sharing sorunsuz çalışıyor bu sürümde, ilaçlılarında sorunlar olabiliyor, lisanslı alıp kullanın. -
quote:
Orijinalden alıntı: felixamor
Gayet normal kullanım ve bekleme süreleri..AirBlue Sharing sorunsuz çalışıyor bu sürümde, ilaçlılarında sorunlar olabiliyor, lisanslı alıp kullanın.
Nasıl dosya gönderip alacağımı bilmiyorum, beceremedim nedense hocam. Bi özet geçer misin bu konuda -
Kullanim suresi ve bekleme suresi iyi. Airblue lisansli kullaniyorum ve cok memnunum. Dosya almak icin airblue'yu acmak icin activatordan komut kaydetmeniz gerekli. Dosya yollamak icin ise dosyaya paylas dediginizde airblue ile secenegi cikacaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmckr
Kullanim suresi ve bekleme suresi iyi. Airblue lisansli kullaniyorum ve cok memnunum. Dosya almak icin airblue'yu acmak icin activatordan komut kaydetmeniz gerekli. Dosya yollamak icin ise dosyaya paylas dediginizde airblue ile secenegi cikacaktir.
Teşekkürler, Activator olmadan olmazmı bu iş, Birde airblue ve airblue sharing aynı şey mi ? -
Şarj süren gayet iyi 6.0.2 kullanıyorum 8-9 saat arası kullanım oluyor bende jailbreaksiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Staeber41
quote:
Orijinalden alıntı: ahmckr
Teşekkürler, Activator olmadan olmazmı bu iş, Birde airblue ve airblue sharing aynı şey mi ?
Activator olandan veri almak icin airblue'yu acamazsiniz, yani activativor olmadan olmaz. Airblue ve airblue sharing ikiside yuklenecek zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X